Rundrejser til Mexico

Rundrejser til Mexico

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om at komme til Mellemamerika og opleve den fascinerende kultur, så tag på rundrejse i Mexico. På en rundrejse får du utallige begivenhedsrige og unikke oplevelser med hjem i bagagen. En rundrejse i Mexico er utrolig spændende, fordi du vil se landets indbyggere, kultur og områder fra et helt nyt perspektiv.

På rundrejsen vil du opleve de mest fantastiske aspekter ved Mexico, heriblandt imponerende mayaruiner, Sumidero kløften og smukke strande med azurblåt hav. Mød farvestrålende indianere, nyd den fantastiske natur og lev dig ind i landets historie. Lad drømmen blive til virkelighed. Planlæg din rundrejse til Mexico nu.

En af de fantastiske oplevelser ved at tage på rundrejse til Mexico, er at du kommer til at møde en helt anden del af verden. Mexico indbyder til eventyr og du vil opleve inspirerende kultur, natur og historie, der ikke minder om noget du har set eller hørt før.

Blandt de mest populære seværdigheder i Mexico er landets mange betagende mayaruiner. På rundrejsen skal du bestemt udforske tempelbyen Teotihuacán samt ruinbyerne Uxmal og Chichen Itza, der giver indblik i mayaernes spændende historier. Mexico har også et utroligt dyreliv, hvilket du blandt andet kan opleve, hvis du tager til Sumidero kløften, hvor du kan sejle langs den lange flod. På sejlturen vil der være rig mulighed for at betragte flokkevis af fugle og hvis du er heldig vil en alligator stirre på dig fra flodbredden.

Udover den skønne natur i Mexico, kan du på din rundrejse også besøge den pulserende hovedstad Mexico City, hvor du kan udforske det historiske centrum, museer og benytte dig af de gode shopping muligheder. Er du mere til ren afslapning, er Playa del Carmen et rent ferieparadis, her kan du dase i solen, bade i det krystalklare hav eller iføre dig dykkerudstyret og undersøge havets hemmeligheder.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket anvender cookies til statistik, genkendelse og til at målrette annoncer. Ved at klikke videre accepterer du vores brug af cookies. Læs mere. OK