Rundrejser til Israel

Rundrejser til Israel

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Rundrejser i Israel er den bedste måde at opleve dette lands diversitet, kulturelle mangfoldighed og historiske seværdigheder. Drømmer man om en ferie, hvor hver eneste dag byder på storslåede seværdigheder, dynamisk byliv, historiske milepæle og afslapning ved havet, er rundrejser i Israel et ideelt valg.

På rundrejser i Israel har man mulighed for at besøge landets imponerende natur, strande og ørkener. Man kan flyde i Det Døde Havs salte vand og boltre sig i det krystalklare vand ved Tel Avivs strande. I Jerusalem kan man opleve religiøse og kulturelle seværdigheder i verdensklasse. Israel rummer så mange store oplevelser, at kun rundrejser giver mulighed for at opleve dem alle.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Israel - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

I de mest kendte israelske byer som hovedstaden Tel Aviv og Jerusalem, kan man opleve de kontraster, som gør Israel til et oplagt valg for rundrejser. I moderne Tel Aviv kan man bruge dagevis på byens caféer, restauranter, barer, natklubber, butikker, museer og gallerier, mens man i Jerusalem kan få et indblik i verdenens religiøse centrum for både jøder, kristne og muslimer.

I Jerusalem kan man besøge Grædemuren, som er den sidste, stående mur i det jødiske tempel. I byens gamle bydel kan man besøge Al-Aqsa moskeen, hvis kuppel er 56 meter i diameter og udført i glinsende guld. Jerusalem er et af verdenens mest hellige steder og et uundgåeligt stop på rundrejser i Israel.

I landets hovedstad Tel Aviv finder man nogle af landets kridhvide sandstrande, hvor man bader i Middelhavs krystalklare vand. På rundrejser i Israel kan man også besøge Det Døde Hav, som er berømt for vandet høje saltindhold og mudderet i havbunden, som har helbredende effekter.

I byerne Petra og Haifa kan man nyde to af landets mange områder på UNESCOs liste over verdensarven.

Rundrejser i Israel giver et unikt indblik i landets smukke kontraster og enestående byer.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.