Rundrejser til Island

Rundrejser til Island

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer man om rundrejser på en af verdens mest naturskønne øer, er Island den helt rigtige destination. Øens natur er en klasse for sig og de mange seværdigheder kan alle opleves på spændende, fordybende og uforglemmelige rundrejser på Island.

Øens landskab bugner af vulkaner, gletsjere, nationalparker og vandfald. Med sin unikke geografiske beliggenhed kan man opleve naturlige fænomener som nordlys og midnatssol. I landets dynamiske hovedstad Reykjavik finder man en kulturel intensitet, som er helt enestående for dette inspirerende land. Med rundrejser på Island kan man opleve et land, hvor hver eneste dag byder på nye, overvældende oplevelser.

På Island er intet mindre end 11 procent af landet dækket af gletsjere. Dette smukke og mystiske naturfænomen er der rig mulighed for at opleve på rundrejser i landet. Man bør ikke snyde sig selv for at besøge gletsjeren Vatnajökull, som er den største i hele Europa. Gletsjeren er beliggende i Vatnajökull Nationalpark, som ligeledes er Europas største.

Hvor end man bevæger sig på Island, er man altid omgivet af øens mange vulkaner, som findes i alle typer. Den vulkanske aktivitet bidrager med langt størstedelen af Islands energiforbrug, som derfor ikke forurener. Hvannadalshnjukur er med sine 2.110 meter den højeste på øen.

Via rundrejser på Island kan man også opleve The Blue Lagoon, som er kendt for sit mineralholdige og helbredende vand. Med en naturlig temperatur på 38 grader celsius forlader man lagunen afslappet og rolig.

I hovedstaden Reykjavik finder man Islands kulturelle højdepunkter. Byens mange små gallerier, spillesteder og museer viser med al tydelighed, at den smukke natur fortsat inspirerer. På Island kan man også tilbringe tid på sin rundrejse på en af de mange ridebaner i landet. Derudover er der rig mulighed for aktiviteter såsom vandring, bjergbestigning og cykling.

På rundrejser i Island kan man opleve alt det forunderlige, som dette storslåede land har at byde på.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.