Rundrejser til Indonesien

Rundrejser til Indonesien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Rundrejser i Indonesien er for dig, som ønsker variation og alsidige oplevelser, når du besøger det smukke og frodige land i Sydøstasien. Hvis du synes, det kunne være interessant at fordybe dig i den indonesiske kultur, og spændende at udforske verdens største ø-rige på over 13.000 øer, ja så er en rundrejse noget for dig.  

 

Afhængig af interesse, temperament, rejsens længde og budget har du mulighed for at vælge imellem alle Indonesiens herligheder: Hils på en sumatratiger, nyd den afslappede stemning på øen Lombok, besøg et gammelt buddhistisk tempel, eller tag på øhop mellem Gili-øerne. Savner du storbypuls, kan du få den at mærke blandt Jakarta’s 15 mio. indbyggere – eller hvad med en kombination af det hele?  

 

Der findes flere rejseselskaber, som arrangerer rundrejser i Indonesien. De er specialister inden for området, og deres ekspertise er værd at trække på. Du kan vælge mellem færdiglavede eller skræddersyede pakker, eller at lade ferien være åben og mærke friheden, når du selv kører rundt på scooter eller i bil. Oplev flere af hovedøerne f.eks. SumatraJava, Komodo eller Bali, som er den eneste hinduistiske ø. Plads er der nok af, for Indonesien er med 2000 km fra nord til syd, og 5100 km fra øst til vest så stor, at landet strækker sig over tre tidszoner.

 

Man kan næsten blive åndeløs over mødet med Indonesiens smukke natur. Bare højdeforskellen er imponerende fra havets overflade i det Indiske Ocean til det 5030 meter høje Puncak Jaya. Skråninger er ingen hindring for at dyrke jorden, og imponerende ris-terrasser er bevis herpå. Indonesien er meget frodigt med Sumatrajunglen, regnskove og naturreservater, og landet har 10% af jordens blomstrende planter. Dertil kommer det rige dyreliv, hvor man kan opleve orangutanger, sumatratigre, javanæsehorn og komodovaraner.   

 

Indonesien ligger i det tropiske bælte og er solrig med en gennemsnitstemperatur på 28 grader. Luftfugtigheden er høj i regntiden fra december til marts, og modsat mere tør og med lavere luftfugtighed fra maj til september.

 

Indoneserne er generelt imødekommende og venlige, og man får mange smil med på sin vej. Der er rig mulighed for at spise god og lækker krydret mad, og det er forholdsvis billigt både at bo og leve i Indonesien.  

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.