Rundrejser til Egypten

Rundrejser til Egypten

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

På rundrejser i Egypten kan man opleve alle de storslåede seværdigheder, som placerer Egypten højt på verdenskortet. Hvad enten man kigger på de monumentale pyramider i Giza, Ramses tempel, Sphinxen eller de mange andre templer, er landets attraktioner helt usammenlignelige.

Udover de mange overvældende syn i landets ørkenlandskaber, byder Egypten også på nogle helt utrolige strande. Langs kysten til Det Røde Hav finder man smukke, afsondrede, kridhvide sandstrande som blandt andet byder på nogle ekstraordinære dykkeroplevelser. Efter rundrejser i Egypten findes der utallige luksuriøse og prisvenlige ressorts omkring strandene, hvor man passende kan slappe lidt af efter de mange oplevelser.

Det er heldigt at Egyptens eventyrlige ørkenlandskab dækker hele 95 % af landets areal, for naturen byder på mange fascinerende syn. Hvad enten man ser solen stige op over Sinai-bjerget eller nyder varmen fra de varme kilder i Siwa Oasis er mødet med Egyptens natur overvældende.

Egyptens historiske seværdigheder er usammenlignelige og på rundrejser vil du naturligvis kunne opleve dem alle. De mystiske pyramider i Giza er næsten 4000 år gamle og rejser stadig spørgsmålet om, hvorfor og hvordan de blev bygget. Lige så uundgåeligt en oplevelse som pyramiderne er den verdensberømte Sphinx.

Ramesseum er Ramses II storslåede tempel og bestemt et besøg værdigt. Lige så vel er Pyramid of Medium, som er det første forsøg på at bygge de imponerende pyramider. Alle disse storslåede templer, pyramider, bygningsværker, moskeer og templer – og meget mere – kan du opleve på rundrejser i Egypten.

Mange af de historiske seværdigheder ligger tæt op af landets største flod Nilen. På Nilen findes der mange organiserede cruises, som man med fordel kan gøre til en del af sin rundrejse i landet.

Hvad enten man rejser alene, som par eller med hele familien er rundrejser i Egypten den bedste måde at opleve alle landets fantastiske syn.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.