Rundrejser til Cuba

Rundrejser til Cuba

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Cuba er et fantastisk land, der byder på spændende historie og et interessant kulturliv. Udover den farverige kultur og de mange hyggelige gamle byer, så kan rundrejser på Cuba også tage dig til billedskønne kridhvide sandstrande, hvor du kan slappe af med en kold drink og en udsigt over det Caribiske Hav.

Et must på din rundrejse på Cuba er et besøg i den pulserende hovedstad Havana. Her kan du nyde en rundtur i den hyggelige by og beundre de smukke kolonihuse eller slappe af med en lokal rom og en god cigar på en af de mange hyggelige caféer.

Når du tager på en rundrejse på Cuba, vil du komme hjem med et væld af forskellige oplevelser. Cuba er nemlig et alsidigt land, hvor du både kan nyde afslapning, eventyr og kultur.

Cubanerne vågner for alvor op, når solen går ned. En rundrejse på Cuba er ikke fuldendt uden et besøg på en eller flere af de livlige dansebarer, der findes i mere eller mindre hver by. Det er en unik oplevelse at se, hvordan Havana forvandles, når mørket kommer frem og de lokale tager danseskoene på.

En anden ting som rundrejser på Cuba ofte byder på er et besøg på et af de lokale distillerier, hvor du kan lære meget mere om produktionen af den berømte cubanske rom. For at afslutte din ferie på Cuba med maner, kan du besøge en af de mange tabakfarme, hvor du kan få nogle af verdens mest eksklusive cigarer, som du kan tage med dig til en af de adskillige paradisstrande.

En rejse til Cuba er den perfekte tilflugt fra hverdagen, hvor du kan komme ned i et helt andet gear og få en masse spændende oplevelser, som du sjældent vil glemme.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.