COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rundrejser til Canada

Rundrejser til Canada

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Rundrejser i Canada er for dig, som ønsker variation og alsidige oplevelser når du besøger ”USA’s lillebror”. Hvis du synes, det kunne være berigende og interessant at fordybe dig i den canadiske kultur, og spændende at udforske verdens næststørste land, ja så er en rundrejse noget for dig.

 

I mødet med Canada bliver man næsten åndeløs over den overvældende naturskønhed og de uendelige distancer. Canada er alt fra fantastiske storbyer som Calgary til smukke prærielandskaber og gigantiske bjerge i storslåede nationalparker. Bjergsøerne er turkisblå og floderne leder brusende hen til kæmpe vandfald som Niagara Falls. De enorme frodige skove er uspolerede og chancen for at se bisonokser, elge og bjørne er stor i f.eks. Jasper National Park. Vil du opleve hvaler, er Vancouver Island et af de bedste steder at se spækhuggere og vågehvaler.      

 

Canada har uendelige muligheder at byde på afhængig af interesse, temperament, rejsens længde og budget. Der findes flere rejseselskaber, som arrangerer rundrejser i Canada. De er specialister inden for området, og deres ekspertise er værd at trække på. Du kan vælge mellem færdiglavede eller skræddersyede pakker, eller at mærke den frihed det giver, når du selv kører rundt i bil eller autocamper og får slået fast, at de canadiske afstande er enorme. Oplev f.eks. den 230 km lange Icefields Parkway, som er en fantastisk smuk tur.   

 

Ønsker du ikke selv at sidde bag rattet, er bussen og de populære togstrækninger som Canada Coast to Coast eller Canadian Rockies optimale måder at nyde det billedskønne land på. Luftvejen er dog det mest optimale, hvis du vil nå at opleve flere regioner og territorier på din rejse. Du kan f.eks. komme fra Toronto i øst til Vancouver i vest på godt 4 timer.

 

Canadierne er generelt ordentlige mennesker og deres fremtræden er venlig og forstående. De har ry for deres tolerance og respekt for mennesker med forskellig etnisk baggrund.

 

Ligesom USA har Canada en rig indiansk historie, og på Vancouver Island er der god mulighed for at få indblik i den oprindelige befolknings liv. Derudover har landet fået stor indflydelse af emigranterne fra England og Frankrig, og de to officielle sprog er engelsk og fransk.  

 

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.