Rundrejse med dansk rejseleder til New Zealand

Rundrejse med dansk rejseleder til New Zealand

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
New Zealand er eventyrets land, og nu kan du komme helt tæt på den fantastiske natur med en rundrejse med dansk rejseleder. Få lande i verden byder på lige så mange naturoplevelser som New Zealand. Her kan du vandre på bjergtoppe og nyde de uforglemmelige udsigter over bjergene, søerne og gletsjere. Du kan nyde en idyllisk tur på mountainbike eller tage på rafting, hvor du kan få et adrenalinsus ud over det sædvanlig. Hvis du er til det helt store adrenalinsus, kan du også afprøve verdens højeste bungy jump.
Herunder finder du temarejser til andre lande end New Zealand - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

New Zealand er et land, der skal opleves på tæt hold for virkelig at forstå, hvorfor dette land er kendt som eventyrets land. Nu kan du tage del i eventyret og følge i fodsporene fra Frodo og de andre fra Ringenes Herre med en rundrejse med en dansk rejseleder i New Zealand.

New Zealand består af to store øer, der hver byder på storslåede oplevelser. Din danske rejseleder vil fortælle meget mere om den smukke natur og lære dig om de gamle maorier.

På en rundrejse kan du få det hele med og virkelig opleve New Zealand, som landet bør opleves. Du vil køre mellem smukke bjerge og have mulighed for at vandre i den enestående natur eller slappe af på en af de lækre strande. På rundrejser vil du også besøge nogle af landets mest populære byer og opleve, at kiwierne er nogle af verdens mest gæstfri og venlige værter.

Når du står på toppen af en ældgammel gletsjer og nyder udsigten over de høje bjerge og lave dale, vil du glemme alt om den travle hverdag. Book din rejse i dag og se frem til et eventyr af de helt store.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.