COVID-19 - Aktuel rejsevejledning
Rundrejse med dansk rejseleder til Australien

Rundrejse med dansk rejseleder til Australien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Nu kan du tage på en herlig rundrejse i Australien med en dansk rejseleder, der kan vise dig rundt i dette spændende land og lære dig meget mere om landets historie og kultur.

En rundrejse i Australien har det hele. Her vil du kunne være aktiv i den skønne natur eller slappe af på de kridhvide sandstrande. Du kan opleve energiske og spændende storbyer, tage på safari i den åbne outback og lede efter kænguruer eller udforske verdens største koralrev. Det bedste af det hele er, at du altid har garanti for godt vejr og behagelige temperature, når du rejser rundt i skønne Australien.

Når du tager på en rundrejse i Australien, kan du efterlade bekymringerne til din danske rejseleder og blot fokusere på at nyde din rejse til det fulde. Australien er et kontinent ulig noget andet, og nu kan du få et godt indblik i landets kultur og historie.

Australien har så meget at tilbyde for den rejsende, at det kan være svært at opleve alle de ting, som du gerne vil. Heldigvis kan du tage på en rundrejse med danske rejseledere, hvor du kan opleve mange spændende steder på en enkelt ferie.

Du kan nyde storbylivet i ikoniske byer som Sydney eller Melbourne eller slappe af på strandende, der findes overalt langs den idylliske østkyst. For et eventyr ud over det sædvanlige kan du også snorkle eller dykke ved Great Barrier Reef, der er verdens største koralrev. Du kan også gøre som de lokale og lære at surfe og nyde strandlivet.

Australien har så mange spændende tilbud for den rejsende, alt du behøver at gøre er at tage springet og booke din rejse.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.