Rejser til Polen

Rejser til Polen

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Polen er et land i udvikling, der har rigtig meget at byde på. Det gæstfrie land har i kraft af sin geografi og historie både fungeret som bro og grænseland mellem Øst- og Vesteuropa. Ønsker man at opleve, hvordan et land genopfinder sig selv fra bunden, bør man besøge Polen, der er en mangesidet nation af forskellige religioner og kulturer. Her er alt lige fra moderne storbyer til landområder, hvor hestevognen stadig er det foretrukne køretøj.
Bedøm rejsemål
4,7
(60 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Polen

De Polske Tatrabjerge

I det sydlige Polen ligger Tatrabjergene, der er landets højeste og mest betagende bjergområde. Smukke bjergsøer og stejle sneklædte tinder leder tankerne hen på Alperne, når man gæster et af Polens største rejsemål.

Gdansk

Gdansk er Polens mest interessante by efter Krakow. Den flotte gamle Hansestad med de mange imponerende levn fra fortiden, fejrede i 1997 sin tusind års fødselsdag, som et håndfast tegn på byens historiske vigtighed.

Krakow

Krakow er Polens kulturelle centrum nummer et. Det er i hvert fald det indtryk storbyen efterlader, når turister har besøgt den smukke stad, hvis historie kan spores tilbage til den ældre stenalder.

Poznan

Poznan er en af de byer i Polen, der minder mest om vestlige byer. Den mere end 1000 år gamle handelsby har en lang historie bag sig. Det var eksempelvis her oprøret mod det kommunistiske styre fandt sted i 1956.

Szczecin (Stettin)

Den grønne by i det vestlige Pommern, Szczecin, er en yderst turistvenlig by beliggende i flotte grønne omgivelser. Selvom byens historiske områder blev ødelagt under Anden Verdenskrig, er den alligevel et særdeles velbesøgt rejsemål.

Warszawa

Efter Anden Verdenskrig, hvor 75 procent af Warszawa blev ødelagt, er hovedstaden blevet grundigt genopbygget, så den i dag fremstår som en flot og moderne storby, med mange historiske seværdigheder i behold.

Wroclaw

Polens fjerde største by, Wroclaw, er den økonomiske, kulturelle og intellektuelle hovedstad i det vestlige Schlesien. Den smukke by med de mange seværdigheder består af 112 broer der forbinder de 12 øer, byen hviler på.

Zakopane

Zakopane - beskrivelse kommer snart.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.