Minicruise til Polen

Minicruise til Polen

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Med et minicruise til Polen kan du hurtigt slippe væk fra hverdagen og nyde luksus og forkælelse i dette nærliggende land.

I Polen har de en række lækre hoteller, hvor du kan slappe af og forkæle dig selv på en lille ferie væk fra Danmark. På flere af hotellerne findes der lækre spa og wellness, hvor du kan nyde en svømmetur i poolen, et afslappend dyb i boblebadet eller en lækker massage. Gdansk er en af de mest populære destinationer for krydstogter, hvor du har fantastisk shopping, gode restauranter og en masse charmerende hoteller.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Polen - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Hvad enten du er til afslapning og luksus eller sightseeing og fest, så vil du uden tvivl kunne få stillet dine lyster i Gdansk og Polen på et minicruise. Her kan du nyde en behagelig rejse til søs på en af de lækre både, hvor der både findes restauranter, barer og toldfri shopping.

Når du vel er kommet frem til din destination, hvad enten det er Gdansk eller andre populære kystbyer langs den polske kyst, vil du have masse af muligheder for spændende oplevelser. Du kan lære mere om landets interessante historie og nyde den antikke arkitektur, der har overlevet helt frem til i dag.

I byer som Gdansk kan du lære mere om, hvor hårdt landet blev ramt under anden verdenskrig og se, hvad de har gjort for at genopbygge denne charmerende by. Når du har fået nok af historie og vil forkæle dig selv, vil du kunne finde gastronomiske herligheder på hvert gadehjørne i byen. Du kan prøve det lokale køkken eller spise på nogle af de eksklusive internationale restauranter, der serverer alt fra pizza til sushi.

Afslut dit minicruise i Polen med et brag af en fest på en af de mange livlige natklubber og forkæl dig selv med en massage eller en anden spa behandling, før turen går tilbage til Danmark.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.