Rejser til Mauritius

Rejser til Mauritius

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Mauritius er synonymt med romantik; en ø bestående af laguner med smukke strande omkranset af palmer, der er beskyttet af et farvestrålende koralrev. En frugtbar ø hvor bølgende sukkerrørs marker dominerer landskabet. En ø hvor store områder er dækket af skov, hvor store kratere og dybe slugter skærer gennem landskabet og hvor storslåede vandfald bruser ned ad bjergsiderne.
Mauritius er intet mindre end paradis, hvis man vil opleve en storslået natur kombineret med afslapning på eksotiske strande. Og det bedste af det hele er, at den prisbillige ø endnu ikke er overrendt af turister.
Bedøm rejsemål
4,3
(84 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Mauritius

Badeferie og smukke naturoplevelser

Om Mauritius
Områder

Fascinerende Mauritius

Mauritius er et fascinerende land, der endnu ikke er blevet overrendt af turister. Her findes nogle af verdens fineste strande. Slap af på en af de mennesketomme strande. Nyd synet af det turkisblå vand fra det Indiske Ocean. Udforsk nogle af de farvestrålende koralrev, der gemmer sig under havets overflade. Rejser hertil kan også kombineres med storslåede naturoplevelser inde i landet.

Nyd en tropisk ferie på Mauritius
Når du rejser til Mauritius, vil du blive mødt af en smilende og gæstfri befolkning. De lokale her leverer en service ud over det sædvanlige. Der findes luksuriøse hoteller til fornuftige priser, og vejret her er perfekt til en afslappende badeferie.

Dette tropiske paradis er med andre ord en usleben diamant, der byder på naturskønne oplevelser og ultimativ afslapning. Gør Grand Baie til din base og læn dig tilbage under palmetræerne og nyd den smukke udsigt.

Oplev botanikken under din ferie på Mauritius
Øens livlige hovedstad er helt sikkert også et besøg værd. Her kan du finde alt fra moderne shopping til lokale markeder. Nyd de mange dufte og synsindtryk og gør dig en god handel.

Lidt uden for byen findes der også den smukke og berømte botaniske have Sir Seewoosagur Ramgoolam. Her findes der et utal af lokale arter og sjældne eksotiske planter.

På sejltur til små paradisøer
Rejser til Mauritius kan også indehold et besøg på nogle af de smukke paradisøer, der omringer landet. Besøg for eksempel den billedskønne koralø Ile aux Airgrettes. Øen er i dag hjem for Mauritius Wildlife Foundation, der arbejder på projekter for at bevare de truede dyr og planter.

Oplev Mauritius inden landet bliver overrendt af turister.

Black River Gorges Nationalparken

I Black River Gorges National Park lever der fuglearter, som man ikke finder andre steder i verden. I den smukke nationalpark, der både rummer den fascinerende Black River Gorges og øens højeste punkt, Black River Peak, kan man for alvor nyde øens spektakulære natur.

Port Louis

I Mauritius hovedstad Port Louis er der stor forskel på dag og nat. I dagslys er byen en rigtig storby, der emmer af liv og larm. Om natten derimod ligger det meste af byen stille hen. Lige bortset fra Le Caudan Waterfront.

Rodrigues Island

Rodrigues er noget mindre end hovedøen Mauritius, og der sker knap så meget. Alligevel er den skønne ø i Det Indiske Ocean et besøg værd. Her er fantastiske strande og farvestrålende koralrev, som danner de perfekte rammer om en afslappende badeferie.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.