Rejser til Maldiverne

Rejser til Maldiverne

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Turiststeder i Maldiverne lover, at det er det sidste paradis på jorden, og de har i hvert fald ret i, at det er et paradis. Maldiverne er et paradis af tropiske øer med palmetræer, hvide sandstrande og azurblåt hav. Yderligere er øerne et fremragende sted for dykkere, der kommer for at se de berømte koralrev omkring øerne og de farvestrålende fisk i havet.
Bedøm rejsemål
4,5
(70 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Maldiverne

Sortér rejser til Maldiverne efter tema

Rejser til et sandt paradis

Om Maldiverne
Områder

Maldiverne – Paradis på jorden

Mærk den evige sol varme din krop, nyd udsigten til det turkisblå hav og nyd en drink. Tag en svømmetur i det svalende hav, stik fødderne i det varme sand, mærk den svalende brise og føl dig fulkommen afslappet. Dette ikke er en drøm, men virkeligheden og din ferie på Maldiverne.

Havet
Hver ø har sit eget koralrev, der er omkranset af en lagune med roligt vand. Hver ø har desuden et rev med farvestrålende koraller og masser af fisk. Tag dit snorkeludstyret på, få store undervandsoplevelser og se stimer af fisk i alle regnbuens farver. Tag på en arrangeret dykkertur, udlev din drøm og svøm med hvalhajerne fra maj til oktober. Lad børnene tælle hvor mange fiskearter de kan finde, ud af de tusind arter der lever i havet omkring Maldiverne.

Spil vandpolo, surf, lad børnene bygge sandslotte eller tag ud at fiske ”big game fishing” og måske fanger du en barracuda. Svøm med delfiner, skildpadder, rokker eller måske en af de uskadelige hajer. Nyd en smuk solnedgang på havet med din kæreste eller hvad med at prøve en hvalsafari?

Mærk den kølende effekt af det Indiske Ocean har, når du svømmer dig en tur, i et land der året rundt har 30 grader. Læs en bog liggende på standen i en hængekøje, nyd lyden af svajende omkringliggende kokospalmer, drink kokosmælk direkte fra en kokosnød og opdag at dette ikke er en drøm, men din virkelighed.

Male
Løsriv dig fra strandlivet og tag på opdagelse i Male, Maldivernes hovedstad. Tag på det lokale fiskemarked, se dagens fangst og opdag fisk du sikkert aldrig har set før. Ved siden af fiskemarked kan du opleve det lokale marked med grønsager, masser af frugt og få en fornemmele af madtraditionerne på Maldiverne.

I dette muslimske land skal du opleve den gamle moské Hukuru Miskiiy, nyd arkitekturen, de smukke udskæringer eller den største moské Grand Friday med sine smukke guldkupler, omgivet af store skyggefulde træer. Få indblik i Maldivernes historie og kultur på nationalmuseet eller tag en svømmetur på den kunstige anlagte strand Artificial Beach.

Øerne
Ophold på Maldiverne forgår for de fleste i paradislignende omgivelser på øde Robinson Crusoe øer. Ud af 1.100 øer fordelt over et kæmpe areal er kun 200 af øer beboet. De mange øer tilbyder dig som gæst masser af forskellige muligheder for et ophold og på adskillige af disse er der placeret lækre ressorter, dog ofte uden at de lokale selv bor der.

Prøv at bo på pæle over havet, bliv vækket ved synet af kun dig og havet eller lej dit eget hus med pool og en tjener på hver hånd. Spis den lækre mad, nyd en drink til solnedgangen og prøv verdens bedste fiskeretter eller vælg evt. at bo med all inklusive.

Lej en båd og tag på picnic på din egen ø, nyd livet uden andre end dig selv og dine kære. Bliv fortryllet over det magiske hav, de kridhvide strande og udlev din Robinson Crusoe drøm for en dag. Besøg en af øerne hvor de lokale bor, se hvordan livet leves, og oplev den imødekommende, smilende, og venlige befolkning.   

Maldiverne er som et paradis på jord, der med sol og strand forkæler både krop og sind.

Kaafu Atol (Malé Atol)

Kaafu Atol og Ari Atol er de øer, der indeholder flest turistcentre. Alle turistområderne er fantastisk smukke og velsignet med hvide sandstrande, der er fyldt med svajende palmer og ligger ned til et pragtfuldt, azurblåt hav. I alle områderne er der gode muligheder for at dykke og se på de smukke koralrev og de farvestrålende fisk, der gemmer sig i havet.

Male

Malé er hovedstaden på Maldiverne. Det er en hyggelig by med moskéer, små charmerende gader og kaotiske markeder. Byen emmer af atmosfære, og især markederne er et godt sted, hvis man vil indsnuse denne.

Mindre Atoller

Alle Atollerne på Maldiverne byder på smukke, hvide sandstrande med svajende palmer og azurblåt hav. Her er alle muligheder for at slappe af på stranden eller dyrke forskellige slags vandsport.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.