Sammenlign billige rejser fra mange selskaber

Rejser til Maldiverne

Flybilletter, hoteller, charter & pakkerejser, fly+hotel m.m.
 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
»»Pakkerejser til Maldiverne
Turiststeder i Maldiverne lover, at det er det sidste paradis på jorden, og de har i hvert fald ret i, at det er et paradis. Maldiverne er et paradis af tropiske øer med palmetræer, hvide sandstrande og azurblåt hav. Yderligere er øerne et fremragende sted for dykkere, der kommer for at se de berømte koralrev omkring øerne og de farvestrålende fisk i havet.
Bedøm rejsemål
4,8
(8 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Maldiverne

Find rejsen til Maldiverne her

Rejser til et sandt paradis

Om Maldiverne
Områder

Maldiverne – Paradis på jorden

 Mærk den evige sol varme din krop, nyd udsigten til det turkisblå hav og nyd en drink. Tag en svømmetur i det svalende hav, stik fødderne i det varme sand, mærk den svalende brise og føl dig fulkommen afslappet. Dette ikke er en drøm, men virkeligheden og din ferie på Maldiverne.

Havet

Hver ø har sit eget koralrev, der er omkranset af en lagune med roligt vand. Hver ø har desuden et rev med farvestrålende koraller og masser af fisk. Tag dit snorkeludstyret på, få store undervandsoplevelser og se stimer af fisk i alle regnbuens farver. Tag på en arrangeret dykkertur, udlev din drøm og svøm med hvalhajerne fra maj til oktober. Lad børnene tælle hvor mange fiskearter de kan finde, ud af de tusind arter der lever i havet omkring Maldiverne.

Spil vandpolo, surf, lad børnene bygge sandslotte eller tag ud at fiske ”big game fishing” og måske fanger du en barracuda. Svøm med delfiner, skildpadder, rokker eller måske en af de uskadelige hajer. Nyd en smuk solnedgang på havet med din kæreste eller hvad med at prøve en hvalsafari?

Mærk den kølende effekt af det Indiske Ocean har, når du svømmer dig en tur, i et land der året rundt har 30 grader. Læs en bog liggende på standen i en hængekøje, nyd lyden af svajende omkringliggende kokospalmer, drink kokosmælk direkte fra en kokosnød og opdag at dette ikke er en drøm, men din virkelighed.

Male

Løsriv dig fra strandlivet og tag på opdagelse i Male, Maldivernes hovedstad. Tag på det lokale fiskemarked, se dagens fangst og opdag fisk du sikkert aldrig har set før. Ved siden af fiskemarked kan du opleve det lokale marked med grønsager, masser af frugt og få en fornemmele af madtraditionerne på Maldiverne.

I dette muslimske land skal du opleve den gamle moské Hukuru Miskiiy, nyd arkitekturen, de smukke udskæringer eller den største moské Grand Friday med sine smukke guldkupler, omgivet af store skyggefulde træer. Få indblik i Maldivernes historie og kultur på nationalmuseet eller tag en svømmetur på den kunstige anlagte strand Artificial Beach.

Øerne

Ophold på Maldiverne forgår for de fleste i paradislignende omgivelser på øde Robinson Crusoe øer. Ud af 1.100 øer fordelt over et kæmpe areal er kun 200 af øer beboet. De mange øer tilbyder dig som gæst masser af forskellige muligheder for et ophold og på adskillige af disse er der placeret lækre ressorter, dog ofte uden at de lokale selv bor der.

Prøv at bo på pæle over havet, bliv vækket ved synet af kun dig og havet eller lej dit eget hus med pool og en tjener på hver hånd. Spis den lækre mad, nyd en drink til solnedgangen og prøv verdens bedste fiskeretter eller vælg evt. at bo med all inklusive.

Lej en båd og tag på picnic på din egen ø, nyd livet uden andre end dig selv og dine kære. Bliv fortryllet over det magiske hav, de kridhvide strande og udlev din Robinson Crusoe drøm for en dag. Besøg en af øerne hvor de lokale bor, se hvordan livet leves, og oplev den imødekommende, smilende, og venlige befolkning.   

Maldiverne er som et paradis på jord, der med sol og strand forkæler både krop og sind.

Kaafu Atol (Malé Atol)

Kaafu Atol og Ari Atol er de øer, der indeholder flest turistcentre. Alle turistområderne er fantastisk smukke og velsignet med hvide sandstrande, der er fyldt med svajende palmer og ligger ned til et pragtfuldt, azurblåt hav. I alle områderne er der gode muligheder for at dykke og se på de smukke koralrev og de farvestrålende fisk, der gemmer sig i havet.

Mindre Atoller

Alle Atollerne på Maldiverne byder på smukke, hvide sandstrande med svajende palmer og azurblåt hav. Her er alle muligheder for at slappe af på stranden eller dyrke forskellige slags vandsport.

Male

Malé er hovedstaden på Maldiverne. Det er en hyggelig by med moskéer, små charmerende gader og kaotiske markeder. Byen emmer af atmosfære, og især markederne er et godt sted, hvis man vil indsnuse denne.

Fakta

Lokalt navn: Dhivehi Raajjeyge Jumhooriyyaa
Hovedstad: Malé (62.973)
Areal: 298 km2
Primære sprog: Dhivehi
Største religion: Islam
Indbyggere: 263.189 (1997)
Styreform: Republik
Geografi: Maldiverne ligger 500 kilometer sydvest for den sydligste del af Indien.
Landet består af 1190 lavtliggende koraløer, hvoraf kun de 200 er beboet.
De fleste øer er dækket af tropiske vegetation og palmetræer.
Alle øerne er dækket af farvestrålende koralrev.

Rejseforberedelse

Bedste rejsetid
Det mest optimale tidspunkt af besøge Maldiverne på i forhold til vejret er fra december til april, hvor der er mest sol og næsten ingen regn.
Det er dog også højsæson, og der kan være mange turister.
Øerne kan også besøges mellem maj og november, der er stadig varmt, men der er mere skyet, og luftfugtigheden er højere.

Rejselitteratur
Køb dine guidebøger her

Pas og visum
Planlægger du en rejse til udlandet, er det vigtig, at dit pas er gyldigt.
Du skal være opmærksom på, at det ikke altid er nok, at passet er gyldigt i det tidsrum, du rejser.
En del lande kræver, at dit pas skal være gyldigt i månederne efter udrejse af landet.
Inden du rejser, er det også vigtigt, at du undersøger, om der kræves visum til de lande, du ønsker at besøge.
Du kan få informationer om dette ved de enkelte landes ambassader eller ved det danske udenrigsministerium.
Ofte er det muligt at få visum ved indrejse i landet, men vil du undgå ventetid og eventuelle problemer, er det en god ide at søge om visum, inden du rejser hjemmefra.

Helbred og vaccinationer
Inden din afrejse bør du altid tjekke om du har de nødvendige og anbefalede vaccinationer for at rejse i landet.
Du kan finde relevant information om både vaccinationer og sundhed generelt i forbindelse med udlandsrejse på Danske Lægers Vaccinations Services webside sikkerrejse.dk.
Her kan du også booke tid til vaccination i hele landet.

Toldregler
Når man rejser i udlandet kan det være fristende at købe lidt ekstra spiritus eller parfume med hjem til at forsøde dagligdagen, men må man egentlig det?
Toldreglerne ændres fra tid til anden, ligesom der er forskel på, om man har opholdt sig indenfor EU eller udenfor EU.
Derfor bør man inden afrejse tjekke toldreglerne, så man ved, hvor meget det er tilladt, man køber med hjem.

Pakkeliste Står du og skal ud og rejse, er det vigtigt, du overvejer, hvad du vil pakke i kufferten eller rygsækken.
Hvad der skal med på turen, afhænger naturligvis af, hvor du skal hen, og hvor længe du skal være væk.
Det er altid en god ide at undersøge ting som vejrforhold og eventuelle regler om påklædning i de lande, du gerne vil besøge.
Vi har lavet en pakkeliste med ting, der er vigtige at medbringe.
Et-to par bukser/nederdele Trøjer/skjorter Undertøj Strømper Godt fodtøj Badetøj, shorts og t-shirts (hvis der er varmt) Lille taske eller rygsæk til penge, solbriller og så videre Gyldigt Pas Eventuelt visum Forsikringspapirer Flybilletter Kreditkort Lidt lokal valuta Eventuelt Vaccinationsattest Toiletsager Solcreme Lille håndklæde Aspirin eller Paracetamol mod smerter og feber Diarrépiller Insektspray Plaster Kondomer Nål og tråd

Husk inden afrejse
Inden du tager på ferie, er der nogle praktiske ting, som er værd at huske.
Bekræft eventuelle flybilletter Husk at lukke alle vinduer og lås døren inden afrejse Træk stikket ud til fjernsyn, computer, kaffemaskine og andre el-installationer.
Få naboer eller venner til at holde øje med hjemmet, fjerne aviser og post samt vande dine blomster Hvis du er væk i længere tid, så flyt eventuelt din adresse, bed i alle tilfælde familie eller venner om at tjekke din post, betale husleje og regninger.

Lokale forhold

Valuta
Rufiya (Rf) Du kan altid se den seneste kurs på valuta her.

Netcaféer
Der er netcaféer i hovedstaden Malé, ligesom der er mulighed for at komme på nettet i de fleste turist centre.

Nødhjælp
For at tilkalde hjælp på Maldiverne skal du ringe på følgende numre: Politi (119) Ambulance (102) Brandvæsen (118).

Drikkepenge
Officielt er giver man overhovedet ikke drikkepenge, men uofficielt gør man det ofte, hvis servicen er god. Nogle enkelte restauranter lægger et 10 procent servicebeløb oveni regningen.

Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 15.00 på Maldiverne. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 16.00 på Maldiverne.

Vægt og mål
På Maldiverne benytter man følgende måleenheder: Vægt: kilo Længde: meter

Fotografering
Der er ingen specielle regler omkring fotografering, man skal dog være forsigtig, hvis man vil fotografere personer eller religiøse steder.

Drikkevand
I turistområderne er vandet i hanerne generelt sikkert at drikke. I andre områder bør alt vand til at drikke, børste tænder i eller til isterninger koges inden brug.

Elektricitet
På Maldiverne benytter man følgende strømkilde: 220-240V, 50 Hz

Opførsel
Størstedelen af befolkningen er muslimer, og man bør derfor klæde sig, så tøjet dækker hele kroppen. Dette gælder især, hvis man besøger religiøse steder.

Åbningstider
Butikker har åbent fra 8.30 til 23.00 (lørdag-torsdag) og fra 13.30 til 23.00 (fredag). Kontorer har åbent fra 7.30 til 14.30 (søndag-torsdag), fredag og lørdag er der lukket. Banker har åbent fra 8.00 til 13.30 (søndag-torsdag).

Mad og drikke
Ris og fisk udgør hovedingredienserne i de fleste måltider på Maldiverne. Ved specielle lejligheder bliver der serveret kød og kylling til. Der er et par lokale restauranter i Malé, ellers er det et internationalt køkken, der præger maden. Her importerer man alt bortset fra de fremragende fisk og skaldyr. Med hensyn til drikkevarer er der mange variationer både med og uden alkohol. Der er få lokale drikkevarer, men de fleste er importeret.

Forhold for handicappede
I nogen af turistområderne er der nogenlunde forhold for handicappede. Der er mulighed for at få en kørestol rundt og ofte personale til at hjælpe. Det er dog en god ide at tjekke, hvilke steder forholdene er bedst, inden man rejser.

Helligdage
Nytårsdag, 1. januar Uafhængighedsdag, 26. juli Uafhængighedsdag fejres, 27. juli Sejrens dag, 3. november Republik dag, 11. november Republik dagen fejres, 12. november

Overnatning / Hotel

Camping
Der er ikke campingpladser på Maldiverne.

Hoteller
Der er tre hoteller i Malé og et på Gan. Ellers bor man på hoteller i turist områderne. Her er der alt fra meget luksuriøse hoteller til almindelige, komfortable hoteller.

Pension
Der er cirka 23 gæstehuse på Malé, men der er ingen gæstehuse eller andre steder med eget køkken og lignende i turistområderne. At leje sig ind hos private er forbudt på øerne.

Vandrehjem
Der er ikke vandrehjem på øerne.

Andre overnatningsformer
Der er over 70 turist områder, der varierer fra helt ekstrem luksus til ganske almindelig standard. De fleste overnatningsmuligheder består af hytter eller hotelværelser. Enkelte øer har mere end et turist område, men generelt dækker et turist område en hel ø.

Lokal transport

Fly
Der flyves fra Malé til tre af de andre øer.
Det er også muligt at leje en helikopter eller et vandfly og flyve til nogle af de omkringliggende øer.

Bus
Der kører ikke busser på øerne.

Tog
Der er ingen jernbane på Maldiverne.

Taxi
Der kører få taxier i Malé. Det nemmeste er at bestille en fra et hotel.

Billeje
Der er for tiden ingen biludlejningsfirmaer på Maldiverne.

Båd eller færge
Der sejler en del både mellem øerne, det mest normale er en dhoni, en sejlbåd, der dog som regel har en diselmotor på. Mange turist områder tilbyder også gæsterne, at de kan sejle med speedbåd. Det er hurtigere end med dhoni, men også en hel del dyrere.

Andre transportformer
Øerne er så små, at det som regel ikke tager meget mere end en time at gå fra den ene ende til den anden, så benene er den mest optimale transportform på de enkelte øer.

Specielle forhold
Top Man skal være opmærksom på, at det ikke er alle øerne, man kan besøge, når man rejser på Maldiverne. En del øer kræver en speciel tilladelse, som man kan søge om på stedet, men man får ofte afslag. Regeringen ser helst at turister holder sig til turistområderne.

Seværdigheder Maldiverne

Baros øen (Kaafu Atol (Malé Atol))
Baros er en oval formet ø, der kan nås med båd fra lufthavnen.
Øen har en skøn strand, der strækker sig over en kilometer.
Den ene side af øen er fyldt med koraller, hvilket gør området perfekt til dykning og snorkling.
Den anden side af øen er fremragende til svømning og vandski.

Bodufinolhu området (Fun Island) (Kaafu Atol (Malé Atol))
Bodufinolhu ligger på det østlige rev på syd Kaafu Atol.
Området byder på en stor smuk lagune, og i nærheden finder man to små øer, der er ubeboet, men som kan nås til fods ved lavvande.
Bodufinolhu er et skønt sted at opholde sig, og der er små hytter, der kan lejes som overnatning.

Nakatchafushi området (Kaafu Atol (Malé Atol))
Nakatchafushi ligger på den vestlige side af den nordlige Kaafu Atol.
Nakatchafushi har området største lagune og er uden tvivl et af de smukkeste og mest fotograferede steder på Maldiverne.
Området er perfekt, hvis man vil ligge på den skønne sandstrand og nyde livet eller stå på vandski på det blå hav.

Fuamulaku øen (Maldiverne)
Denne ø er noget anderledes end mange af de andre øer i gruppen.
Øen er utrolig frugtbar, og der bliver dyrket en kæmpe variation af frugt og grøntsager, der ikke kan gro andre steder i landet.
Der er for eksempel mangoer, appelsiner og ananas. Det siges, at befolkningen på denne ø er sundere og lever længere end resten af landets befolkning.

Kudahuvadhoo øen (Maldiverne)
På øen Kudahuvadhoo ligger der nogle fantastiske ruiner.
Man mener, det er ruiner efter et gammelt buddhistisk tempel, men det er aldrig blevet 100 procent fastslået.
Det siges, at det er noget at det fineste murerarbejde i hele verden, og det er et mysterium, hvordan dette tempel er endt på sådan en isoleret ø.

National Museet (Maldiverne)
National museet udstiller ting og sager, der har tilhørt tidligere sultaner. Derudover er der en del arkæologiske fund, der fortæller historien om Maldiverne.
I nærheden af museet finder man Sultan Park, der er hjemsted for det islamiske center og Stor Fredag Moskéen. Havnefronten (Male)
Malé har en lang havnefront og vandkant, og det er et skønt sted at spadsere en tur og slappe af. Her er små tehuse og enkelte restauranter, ellers er det en oplevelse at se på de lokale fiskere og deres arbejde.

Moskéen Hukuru Miski (Male)
Hukuru Miski er den ældste moské i Malé, hvor der er over tyve moskéer.
Hukuru Miski er berømt for dens fascinerende mejslede sten.
Et langt panel, der blev indhugget i det 13. århundrede, fortæller, hvordan islam kom til maldiverne.

Singapore Bazaar (Male)
Singapore Bazaar er et hyggeligt og charmerende område i Malé.
Det er en samling af små butikker, der sælger lokalt håndværk, importerede turist souvenirs, fiskegrej og mad.
I kvarteret kan man også opleve nogle af Maldiviens små thehuse, hvor specielt de maldiviske mænd mødes til en snack og et snak.

Andre Atol områder (Mindre Atoller)
Alle Atollerne på Maldiverne byder på smukke, hvide sandstrande med svajende palmer og azurblåt hav.
Her er alle muligheder for at slappe af på stranden eller dyrke forskellige slags vandsport.

Område og byseværdigheder

Rejsetilbud
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK