Luksus ferie til Vietnam

Luksus ferie til Vietnam

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

En luksus ferie i Vietnam er for dig, der er en rigtig livsnyder. På en eksklusiv rejse til Vietnam, kan du nyde livets glæder til fulde, når du slikker sol på en lækker paradisstrand, hvor det kridhvide sand mødes af det eksotiske turkisblå hav. Du kan slappe af i en hængekøje med en god drink om dagen og nyde lækker gourmetmad på en af de skønne strandrestauranter om aftenen.

Det gode ved en luksus ferie i Vietnam er, at du her får meget for pengene. For samme pris som det måske ville have kostet dig på en normal rejse i Europa, kan du nyde et luksus 5-stjernet hotel, hvor du kan dase ved poolen og slappe af med en behandling fra en af spa- og wellness-afdelingerne.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Vietnam - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Med en luksus ferie til Vietnam har du mulighed for at kombinere luksus og forkælelse med eventyr og spændende oplevelser. Vietnam er nemlig et land, der er rig på mange naturlige skatte og vidunderlige naturoplevelser.

En af de mest fascinerende oplevelser du som besøgende kan have i Vietnam er en luksus sejltur rundt i Halong Bay. Dette ø-paradis består af tusindevis af kalkstensøer, der tårner sig op af det blå land. Her kan du nyde et eksklusiv krydstogt, hvor du sejler på en traditionel vietnamesisk båd og kommer helt tæt på de mange smukke øer.

Hvis du gerne vil lære mere om landets kultur og den spændende men barske historie, som Vietnam har vidnet, så kan du også tage på en guidet luksus ferie i Vietnam. Her kan du rejse fra det ene skønne sted til det næste i en moderne privat transport, hvor en guide lærer dig mere om dette spændende land. Du kan besøge grotter, øer, paradisstrande og levende storbyer. En ferie i Vietnam kan byde på noget for enhvers smag.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.