Luksus ferie til USA

Luksus ferie til USA

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer man om den ultimative luksusferie i en dynamisk storby, ved strand og palmer eller en god blanding, er en ferie i USA det helt rette valg. Hvad enten man rejser alene, som par eller sammen med hele familien, vil en luksusferie til staterne være en stor og sjælden oplevelse.

Med en overdådig kystlinje ud til både Atlanterhavet og Stillehavet er der rigeligt med kystbyer, sandstrande, palmer og turkis vand. Er man til pulserende storbyer kan man nyde en luksusferie i New York, Los Angeles eller Washington D.C. Uanset hvilken type luksusferie man foretrækker, kan man finde den i USA.

I den pulserende metropol New York er luksus et kodeord. Man kan bo i de højeste skyskrabere og de lækreste hoteller med udsigt ud over Central Park og byens ikoniske skyline. New Yorks mange restauranter, natklubber, barer, caféer og butikker giver de optimale rammer for en uforglemmelig luksusferie.

Miami er med sine kridhvide sandstrande, svajende palmer og krystalklare vand en luksusferie i sig selv. De overdådige hoteller langs strandpromenaden sørger altid for, at ens luksusferie i USA sent vil blive glemt. Fra Miami kan man på den legendariske motorvej, som er bygget på pæle i vandet, køre ud til øen Key West.

På Hawaii i Stillehavet, som er den mest sydlige af alle de amerikanske stater, er der ideelle muligheder for en sublim luksusferie. Et sandt luksusparadis med rolige rytmer, svajende palmer og luksuriøse lejligheder og hoteller, giver luksusferie en helt ny betydning.

I Los Angeles på vestkysten kan man kombinere en luksusferie med både overdådige strande og et byliv med butikker, restauranter og barer. Los Angeles ligger ud til Stillehavskysten og inde i byen finder man blandt andet Hollywood og de verdenskendte filmstudier.

USA sætter de optimale rammer til en uforglemmelig luksusferie.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.