Luksus ferie til Spanien

Luksus ferie til Spanien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Der findes mange gode steder at tage på ferie, når du søger luksus i Spanien. Du kan vælge mellem storbyer, hyggelige kystbyer og idylliske øer. Spanien har lidt af det hele at tilbyde for livsnyderen. Her findes der fantastisk mad fra det lokale køkken, og du kan skylle det ned med noget af den dejlige lokale vin.

En eksklusiv ferie i Spanien byder på sol, varme og skønne strande. Din base til at udforske de mange strande og det skønne Middelhav kan enten være den lange kyststrækning i fastlandet eller en af de billedskønne øer i Middelhavet. Hvis du gør Ibiza eller Mallorca til basen for din ferie, vil du kunne nyde de naturskønne øer om dagen og festen natten lang.

Spanierne forstår sig på forkælelse, hvilket gør Spanien til det perfekte sted for en luksus ferie.

Her kan du nyde nogle af livets bedste glæder i skønne omgivelser og under den varme sol. Et must på din luksus ferie i Spanien er at prøve den lokale tapas. Uanset hvor du skulle befinde dig i Spanien, vil der uden tvivl være en god tapasrestaurant. For en autentisk oplevelse kan du vælge en af de gamle traditionele tavernaer, hvor du kan sætte tænderne i lækkerier som spansk serrano skinke, hvidløgsrejer, tærter og meget andet godt.

Spanien er også kendt for sin gode vin, så hvorfor ikke besøge en af de mange gode vingårde, når du er på en luksus ferie i Spanien. Her kan du smage på forskellige vine og lære mere om produktionen af disse herligheder.

Bedst af alt er, at Spanien er en veletableret turistdestination, så du kan derfor finde eksklusive hoteller, gode restauranter, spa og wellness og shopping i næsten hvilken som helst by langs kysten og på de idylliske Baleriske Øer i Middelhavet.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.