Vigtig information om Coronavirus
Luksus ferie til Mauritius

Luksus ferie til Mauritius

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

På Mauritius kan du nyde forkælelse og en have en herlig luksus-ferie, hvor du slapper af på de hvide palmeklædte strande og nyde det dejlige klima.

Mauritius er en eksotisk perle, der ligger øst for Afrikas kyst. Her er vejret varmt og skønt året rundt og naturen er som taget ud fra et eventyr. Allerede på flyveturen ind vil du se, hvordan det turkisblå hav og de mange koralrev møder de kridhvide sandstrande. Bag sandstrandene findes den grønne jungle, hvor skovklædte bjerge tårner sig op over den vilde natur.

Mauritius er et ø-paradis, der tilhører Afrika. Denne perle består af en række øer, der ligger midt ude havet. Deres unikke placering gør, at dette er det perfekte sted for en tilflugt fra resten af verden. På Mauritius eksisterer stress, motorlarm og højhuse ikke. Her er det mest populære outfit badetøj og sandaler.

På en luksus-ferie på Mauritius kan du blande både forkælelse og storslåede oplevelser. Landet har nemlig meget at byde på for den besøgende. Tag for eksempel på en udflugt ind i landet, hvor du kan komme tættere på den vilde natur og se eksotiske dyr. For dig der elsker livet under havets overflade, findes der også mange fantastiske koralrev, der gemmer på farverige planter og eksotiske fisk.

Mauritius er blandt rejsende også kendt for sin venlige lokalbefolkning. Du vil opleve, at de lokale er yderst flinke og gør gerne deres, for at din ferie skal blive perfekt.

Et besøg på disse paradisøer er ikke komplet uden at smage på den lækre lokale mad. Her kan du få friskfangede fisk, der er blevet grillet samme dag, som de bliver fanget. Skyl det hele ned med en god cocktail, imens du glemmer alt om hverdagen og livet derhjemme.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.