Langtidsferie til Vietnam

Langtidsferie til Vietnam

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Går man med familien, som par eller alene og drømmer om en inspirerende og uforglemmelig ferie med fokus på kultur, historie og afslapning, er en langtidsferie i Vietnam en ideel mulighed. Med otte steder på UNESCO’s Verdensarvsliste, en dynamisk hovedstad, kilometervis af sandstrande og overvældende natursyn, er Vietnam et land der er bedst at opleve gennem en længere periode.

På en langtidsferie i Vietnam har man mulighed for at rejse rundt i landet og besøge de mange fantastiske byer, templer, naturoplevelser og forskellige strande. De mange store oplevelser og natursyn vil gøre en ferie i Vietnam til en mindeværdig oplevelse.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Vietnam - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Fordelen ved en langtidsferie i et land som Vietnam er, at man ikke skal skynde sig og stresse i forhold til at opleve det hele. Man kan tage sig god tid til hver enkelt oplevelse og nyde landet i fulde drag.

I hovedstaden Hanoi kan man opleve en pulserende storby med alt hvad der hører til af attraktioner, restauranter, caféer, museer, butikker og gallerier. I Hanoi finder man Imperal Citadel of Thang Long, som er et af landets otte steder på UNESCO’s Verdensarv. Efter nogle oplevelsesrige dage i hovedstaden, kan man med fordel slappe af i en af de dejlige kystbyer.

I den sydlige del af Vietnam er der høje temperaturer året rundt. I altid solrige Nha Trang kan man slappe af på den overdådige sandstrand og boltre sig i det turkise vand. Hvor end man befinder sig i Vietnam, kan man bevæge sig rundt i landskabet og finde templer, historiske seværdigheder, naturoplevelser og nationalparker.

I Ha Long-bugten, som også findes på UNESCO’s Verdensarv, kan man se landets overvældende natur på tætteste hold. I Vietnams smukke natur findes der gode muligheder for at trekke og vandre.

På langtidsferie i Vietnam har man en enestående mulighed for at lære et helt unikt land at kende i dybden.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.