Langtidsferie til Portugal

Langtidsferie til Portugal

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Portugal er et skønt land for en langtidsferie. Her er klimaet nemlig både varmt og skønt hele året rundt, og du kan nyde den sydlige sol og bade i Atlanterhavet, imens dine bekendte går rundt i vinterjakken derhjemme.

Tag for eksempel til skønne Algarve og nyd dette ferieparadis uden alle turisterne på en langtidsferie om vinteren. Du kan også tage til den billedskønne ferieø Madeira eller tage på endnu mere eksotiske kyster til Azorerne, hvor vulkaner, grønne skove og hvide sandstrande venter på dig. Book din lange ferie nu og glæd dig til at nyde livet i Portugal.

Om vinteren er der gode muligheder for at tage på en billig langtidsferie til skønne Portugal. Her er det nemlig svært for mange af hotellerne at fylde alle deres værelser, så de sætter priserne gevaldigt ned, hvilket gør det ideelt for dig at rejse her. En langtidsferie i Portugal over vinteren byder stadig på et mildt klima, hvor du kan nyde behagelige temperature, der aldrig kommer i nærheden af den danske vinter.

Du kan bo langs den skønne kyststrækning, hvor der findes massevis af dejlige feriebyer eller på en af de adskillige smukke øer, der tilhører Portugal. For dig der er pensioneret, er Madeira et rigtig godt sted at gøre til din base for en langtidsferie i Portugal.

På Madeira findes der mange hyggelige små byer, hvor du kan slappe af på strandene eller nyde god mad på de lokale restauranter. Du kan også vandre i den smukke natur eller møde andre langtidsrejsende på de hyggelige caféer.

Når du booker din langtidsferie allerede nu, kan du se frem til at nyde masse af tid med forkælelse og luksus, som ikke behøver at koste dig mere end dine normale omkostninger herhjemme. En forlænget ferie er et godt alternativ til at tilbringe vinteren i kulde og frost i Danmark.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.