Kulturrejser til Israel

Kulturrejser til Israel

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Nu kan du tage på en kulturrejse til Israel og besøge nogle af de vigtigste tilfartssteder for flere forskellige religioner. I kulturelle Jerusalem samles et hav af forskellige kulurer inden for en og samme by, hvor du kan opleve utallige forskellige folkeslag på en lille gåtur rundt i denne historiske by.

Israel byder på alt fra gammel historie til moderne kultur. I dette spændende land kan du besøge nogle af de kendte områder fra biblen eller udforske vigtige pilgrimsmål for muslimer. Du kan smage den fantastiske lokale mad eller danse natten lang i Tel Aviv. Israel er en kulturperle, der blot venter på, at du skal udforske den.

Der findes få geografiske steder i verden, hvor du kan opleve lige så mange forskellige kulturer som i Israel. Israel er et lille land, der let kan blive udforsket på en spændende kulturrejse, hvor du kommer rundt og ser nogle af landets herligheder.

Med sin geografiske placering mellem Europa og Asien og ud til Middelhavets kyst har Israel igennem tiden lokket adskillige folkeslag til. Du vil kunne opleve nogle af disse skønne ruinbyer og samtidig mærke pulsen i dette moderne land på samme ferie.

Israel rummer desuden nogle af de vigtigste skatte inden for både kristendom, jødedom og islam. Du vil kunne besøge nogle af disse skatte, hvor valfartende fra hele verden strømmer til for at vise sin respekt.

Foruden historie og religion byder Israel også på smuk natur. Når du tager på en kulturrejse til Israel, kan du også svømme i Det Døde Hav eller vandre i de smukke bjerge i nord. Hvis alle disse storslåede oplevelser tager for meget af din energi, kan du afslutte din rejse med afslapning på en af de skønne strande ud for Tel Aviv.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.