Rejser til Irland

Rejser til Irland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Irland er et fascinerede land. Det har alt lige fra storbyer med masser af charme og kultur til små landsbyer med en spændende historie og flot natur. Den lille grønne ø, eller The Emerald Isle, som de siger i Irland, er kendt for sin gæstfrie og sangglade befolkning, der altid står klar med en hjælpende hånd. Før man tager afsted skal man dog være opmærksom på, at smukke Irland kan være stærkt vanedannende.
Bedøm rejsemål
4,6
(82 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Irland

Rejs til Irland - det vil du ikke fortryde

Om Irland
Områder

Irland – Den grønne ø

Benyt din rejse til Irland til at  leje en bil, kør langs Causeway kysten og se fænomenet Giants Causeway eller måske en tur til vestkysten, hvor det ægte Irland findes. Mærk den hyggelige atmosfære i Dublin eller se det imponerende Titanic museum i Belfast i Nordirland.

Dublin

Fest igennem i Dublin’s latinerkvarteret. Oplev Temple Bar, drik Guinness på de gamle pubber eller nyd en middag på en af de mange restauranter. Smag dig igennem Dublin, besøg Guinness bryggeriet eller smag den gamle historie, når du drikker whisky på Jameson Old Distillery.

Udlev dit indre barn sammen med dine børn, når du rejser tilbage til vikingetiden med et besøg på ”The Viking Adventure”. Bliv imponeret over udstillingen på National Museum of Irland, mærk historiens vingesus når du går rundt på borgen Dublin Castle eller se det gamle bibliotek på Irlands ældste universitet Trinity College.

Oplevelser udenfor Dublin

Wicklow Bjergene - Lej en bil, kør en time syd for Dublin og lad dit kamera komme på overarbejde. Her finder du det største højlandsområde i Irland Wicklow bjergene. Smukke grønne bølgende dale, bjerge og varierende natur indbyder til den kendte vandretur The Wickloe Way som er 132 km. lang.

Malahide Castle and Gardens – Lidt nord for Dublin ligger den hyggelige by Malahide med eventyrslottet Malahide Castle. Gå på opdagelse i denne juvel af et middelalderslot, få historien på museet eller nyd den smukke slotshave. Tag børnene med til The Fry Model Railway og lad dem se Europas største samling af modeljernbaner.

Newgrange – Lej en bil og kør en time nord for Dublin for at opleve Irlands meste berømte monument. Tag tidsmaskinen 5.000 år tilbage i historien, se stenaldergravhøje i Newgrange som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste

Belfast

Oplev kultur og spændende museer i Nordirlands hovedstad, som efter mange år med uroligheder nu blomstre. Tag på nationalmuseet Ulster Museum som børnene vil være vilde med og besøg Botaniske have lige ved siden af. Se imponerende arkitektur udefra og lær alt om Titanic historie på museet Titanic Belfart eller hør en koncert i det moderne kulturcenter The Waterfront Hall.

Tag på pubcrawl på The Golden Mile, shop dig træt i shoppingscentret Victoria Square eller bliv i tvivl om du er i London, når du ser Albert Memorial Clock som ligner Big Ben. Bliv vedmodig når du ser gavlmalerierne på Shankill og Falls Road, som skildrer en blodig periode og prøv om du tør krydse Fredslinjen.

Oplevelser i Nordirland

Derry – Oplev byen som havde en central rolle i konflikten i Nordirland. Byen som også kaldes Londonderry oser af charme og historie. Gå en tur rundt på bymuren, mærk historien i den gamle bydel eller lær om den blodige fortid på Tower Museum.

Giants Causeway – Lej en bil og nyd den smukke kyst langs Causeway. Oplev naturfænomenet som er skabt under vulkans aktivitet, de 35.000 basalsøjler. Dette fænomen er på UNESCOs verdensarvsliste.

Vestirland

Lej en bil og oplev det ægte Irland. Kør rundt i de små byer, oplev det golde landskab og de dramatiske klipper langs kysten.

Galway – Hør det irske sprog, nyd den traditionelle irske musik i livlige Quay Street. Nyd de smukke mosaikvinduer og den smukke Galway Cathedral eller tag på trekkingtur i den nærliggende nationalpark, Connemara National Park med dens vildskab og skønhed.

Cliffs of Moher – Tab dit hjerte og oplev, hvorfor Cliffs of Moher er Irlands mest besøgte naturlige attraktion. Se de imponerende klipper der stiger lodret på over Atlanterhavet med makismal højde på 214 meter og opdag at dette er din virkelighed, din ferie og din oplevelse.

Cork

Irlands anden største by, Cork city, emmer af atmosfære med dens mange broer, caféer og hyggelige huse. Den gamle handelsby, der i fordums tid blev hærget af vikinger og normannere, er i dag et rejsemål fyldt med charme og kultur.

Donegal

Donegal, der er Irlands nordligste grevskab, adskiller sig en del fra resten af Irland både kulturelt og geografisk. Men det er netop det, turister søger, når de rejser til Nordvestirland for at nyde den på en gang barske og smukke natur.

Dublin

Hvad enten man interesserer sig for kirker, museer og arkitektur, eller man hellere vil nyde natteliv, underholdning og kultur, er Irlands hovedstad, Dublin, et sandt mekka, der bare venter på at blive oplevet.

Galway

I universitetsbyen Galway mødes studerende, fiskere, musikere, håndværker og turister på de mange pubber for at fordøje dagens oplevelser med en pint. Den middelalderlige kulturby, der er Irlands fjerde største by, er et herligt kulturcentrum.

Limerick

Limerick, Irlands tredje største by, blev i sin tid blev opdaget af kelterne og påskønnet for sin strategiske beliggenhed ved Shannon-floden. Det er en charmerende handels- og industriby, der alene på grund af sit sprudlende kulturliv er værd at besøge.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.