Rejser til Hong Kong

Rejser til Hong Kong

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Bedøm rejsemål
4,4
(5 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Hong Kong - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Hong Kong - en fantastisk metropol

 Med 7 millioner indbyggere kan det godt føles lidt trængt, men de effektive transport muligheder gør det enkelt at komme rundt. Hong Kong er en moderne storby, med skyskraber og masser af velklæde business folk. Her er masser af designer forretninger, dampfyldte kantiner, moderne diskoteker, alt sammen omgivet af smukke grønne bjerge.

Mere om Hong Kong

Shopping
Hong Kong er et shopping mekka, hvor du finder alt fra eksklusive og unikke butikker til pulserende gademarkeder i bedste asiatisk stil. Kowloon er et af de primær shopping områder i Hong Kong, hvor den berømte gade Nathan Road byder på unikke luksus butikker, stormagasiner, modebutikker, specialbutikker for smykker og elektronik.

Vil du i stedet prutte om prisen på tøj, tasker, smykker og make up kan du opleve flere markeder, hvor du finder imponerende billige varer. Ladies marked på Tung Choi Street, er en af de mest travle og befolkede stræder i Hong Kong med over 100 boder og restauranter. Du kan også udforsker Temple street night marked på Yau Ma Tei, som strækker sig over 5 gader. Dette marked kaldes for mændenes marked, på grund af det store udvalg af herre tøj. Her finder du også et sort udvalg af antikviteter, ure og elektronik. Det er en oplevelse at gå igennem disse farverige gader og mærke stemningen.
 
Strand 
Ønsker du en pause fra det hektiske storbyliv og de travle gader, har du flere muligheder i Hong Kong. Er du til udendørs aktiviteter og afslapning, så er Shek O et perfekt sted at bruge en dag. Området er kendt for windsurfing og almindelig surfing, du kan også leje en gummibåd og nyde en dag på vandet. Området byder også på en god vandretur ”Dragon’s back”, hvor du går gennem en kølig bambusskov og det åbne bjergområde.
 
Du har også mulighed for at besøge den hyggelige fiskerby, Sai Kung Town. Fra centrum af Hong Kong tager det 2 timer med offentlig transport, at komme til Sai Kung i det nordøstlige New Territories. Fra Sai Kung har du mulighed for at besøge over 70 øer hvor du kan slappe af og nyde strandende. Sai Kung byder på gode vandreture og du kan udforske de mange fisk og skaldyrsrestauranter, som området er kendt for.
 
Tema parker
Den prisbelønnet Ocian Park, er et besøg værd. Med over 20 forlystelser, dyreshows, laboratorier, delfinopdræt er oplevelsen både underholdende og lærerig. Parken er delt op i to områder The Waterfront og The Summit, her har du mulighed for at køre mellem de to områder i shuttle-bus eller kabelbane. Gå ikke glip af de mange forestillinger i parken, som er inkluderet i billetprisen.
 
Hong Kong byder også på en kæmpe oplevelse i Disneyland. Det åbnede i 2005 og er en stor attraktion for mange turister der besøger byen. Der er stor udbud af hoteller omkring parken og helt sikkert et besøg værd.
 
Kultur og historie
Hong Kong er fyld med kultur og hvis du ønsker at få et ønske opfyldt, skal du tage forbi Tai Sin-Tempel, som også kaldes Sik Sik Yuen. Dette tempel er et af Hong Kongs mest hellige steder både for turister og de lokale. Templet er omkring 18.000 m2, og ligger i Kowloon. Det specielle ved templet er, at det er rejst til ære for taoisme , buddhisme og konfucianisme, i stedet for kun en religion. Tai Sin-Tempel er en unik oplevelse, hvis man vil komme tættere på de lokales kultur.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.