Rejser til Honduras

Rejser til Honduras

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Honduras grænser op til Nicaragua, Guatemala og El Salvador. Ydermere har landet kyststrækninger ved både Det Caribiske Hav og Stillehavet. Inde i landet finder man lange bjergstrækninger, der løber fra øst til vest kun delt af brusende floder, der løber ud i havene. I mange af lavområderne i landet er der god og frugtbar jord, og man vil se et utal af bananplantager dukke op i disse regioner.
Bedøm rejsemål
Herunder finder du temarejser til andre lande end Honduras - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Bay Islands

I Bay Islands området finder man øerne Roatán, Guanaja og Utila. Øerne ligger i skønne naturomgivelser med hvide sandstrande og farvestrålende koralrev.

Honduras Caribiske Kyst

Den caribiske kyst er præget af skønne sandstrande med svajende palmer og turkisblåt hav. Det er et fremragende sted at slappe af. Hvis man bliver træt af strandlivet, kan man besøge en af de hyggelige landsbyer, der ligger langs kysten.

Tegucigalpa

Tegucigalpa er Honduras' hovedstad. Byen ligger i et smukt landskab i en skålformet dal. Byen er præget af Rio Choluteca, der løber gennem hele byen og deler den i to dele. Den ene side er den velhavende del, mens den anden side er mere fattig.

Trujillo

Byen Trujillo tiltrækker mange feriegæster. Baggrunden for det er områdets lange, hvide sandstrande med svajende palmer og turkisblå hav.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.