Rejser til Holland

Rejser til Holland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Liberale Holland byder på imponerende kulturelle og naturmæssige skatte. En spadseretur langs kanalerne i Amsterdam byder på flotte bygninger og imponerende kunstmuseer for Hollands store malere som Van Gogh og Rembrandt. Udenfor byerne er landskabet flot, fladt og fyldt med blomstermarker, møller og diger.
Bedøm rejsemål
4,7
(70 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Holland

Holland – Natur, aktivferie og storbyferie

Blomstrende tulipanmarker, vindmøller og træsko – jo, det er også Holland, men hvorfor stoppe der? Holland har en utrolig smuk natur, hvor cykelferier og ferie på landet er et hit. De hollandske storbyer med Amsterdam i spidsen har et hav af museer, kanalrundfarter, caféer og restauranter med en trendy og afslappende atmosfære.

Om Holland
Områder

Holland – Tulipanlandet

Tag på ferie i Holland om foråret for, at opleve store dele af landet er dækket af et fantastisk farverigt blomstertæppe af tulipaner eller hvad med en bil eller cykelferie rundt i Hollands flade landskab. Rejser til Holland kan også foregå i en lejet flodbåd, hvor du kan sejle rundt i et netværk af kanaler, opleve maleriske landskaber i landet, som tilbyder oplevelser til alle rejsetyper i alle aldre.

Tag til provinsen Zeeland, lad familien slappe af på stranden og lad børnene leje i klitlandskabet eller hvad med øen Texel med kilometer lange sandstrande, hvor du kan besøge Ecomare og opleve sæler på nært hold. Oplev Maduradam, en hollandsk by i miniputstørrelse i hovedstaden Den Haag, de smukke kanaler i Amsterdam eller se slottet Soestdijk i universitetsbyen Utrecht. Oplevelserne står i kø i Holland, der kun venter på dit besøg.

Transport
I Holland er der ikke langt imellem byer og attraktionerne. Dette flade land med masser af cykelstier, er som skabt til en cykelferie. Så lad familien deltage i den hollandske cykelkultur, vær aktiv, oplev naturen på tæt hold og cykel dig igennem oplevelserne.

Med sin mange kanaler og søer kan du enten indlogere dig på en flodbåd eller sejle i din egen lejet båd. Nyd livet på vandet, som er en tradition i Holland. Se landet fra vandsiden, læg til kaj ved en marina og tag en cykeltur i omegnen.

Lej en bil eller kør i din egen, nyd det veludbyggede vejnet og mærk friheden i det smukke landskab eller i de imponerende byer. Togene og expressbusser kan også transportere dig mellem byerne og i byerne kan bybusser, metro eller undergrundsbaner være dit valg af transportmiddel.

Hollandske Byer

Den Haag – Hollands hovedstad også bare kaldt Haag eller kendt som ”Kongelig by ved havet”. Oplev regeringsbyens mange monumenter, blev en del af det politiske liv og tag på en guidet tur på Binnenhof, Hollands politiske hjerte eller oplev det historiske torv Plein, se storslået bygninger og nyd en god middag på en af restauranterne.

Grothe Markt torvet er et hyggeligt gammelt torv, som har forvandlet sig til en gigantisk udendørs restaurant, shop igennem på den kilometer lange gade Frederik Hendriklaan, eller tag på cykeltur for, at opleve de mange paladser som Noordeinde eller Huis ten Bosch, hvor Prinsesse Beatrix bor. Børnene vil syntes om et besøg på videnskabsmuseet Museon og du vil nyde den smukke Art Deco bygning Gemeentemuseum Den Haag, hvor der indenfor findes en moderne kunstsamling. 

Amsterdam – Tag på kanalrundfart i Amsterdam, og opdag det historiske kanaldistrikt, som er på UNESCOs verdensarvsliste. Bliv som de lokale og lej en cykel, besøg Anna Franks hus for at høre den bevægende historie fra nazisttiden eller smag på øl på The Heineken Experience. Besøg Amsterdam Tulip Museum for, at lære om tulipanernes historie eller se masser af smukke blomster på det flydende marked ved kanalen Singel.

Bliv imponeret over kunst på Rijks eller Van Gogh Museet. Lad børnene besøge retro slik forretningen Het Oud-Hollandsch Snoepwinkeltje eller lad dem lege i det grønne åndehul Vondelpark. Se det smukke kongeslot på Dam pladsen, shop i det store varehus Bijenkorf og nyd de smukke historiske bygninger, som torvet omgives af imens du drikke kaffe på en af cafeerne.

Rotterdam – En smuk havneby med masser af skyskrabere. Få udsigt over byen fra Rotterdams vartegn, det 185 meter høje Euromast. Tag en tur op i tårnet, mærk suset og kør med en svævebane ned eller spis din middag deroppe. Udforsk byen fra vandsiden med Waterbus eller Aqualiner eller lej en cykel og oplev Rotterdam fra landjorden.

Oplev unik arkitektur, se den imponerende fabrik Van Nellefabrik med masser af glas og stål som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Se de ikoniske kubeformede huse eller fotografierne på Nederlands Fotomuseum. Børnene vil være vilde med et besøg til et af Hollands største seværdigheder dyreparken Diergaarde Blijdorp med masser af dyr i deres naturlige omgivelser.

Oplevelser ved vandet

Zeeland – Strand, klitter og skove giver de perfekte betingelser for afslapning. Området er med 650 km. kyststrækning og flest solskinstimer i Holland et perfekt område for hele familien.

I Westkapelle ses det smukke fyr og stormbarrerne nær Hoek van Holland, som er den eneste af sin slags i verden. Europas længste kunstværk kan ses langs Boulevard de Wielingen i Cadzand, udover strand og vand giver området også masser af andre oplevelser.

Texel – Smukke strande, dejlig natur og masser af aktiviteter kendetegner den største af de frisiske øer. Naturparken Duinen van Texel indbyder til trekking i klitterne og Maritiem & Jutters Museum viser alt om de skatte, du kan finde på stranden. Vælg fra en vifte af aktiviteter som sejllads, cykling, ridning, kano, golf og gåture i mudderet.

Amsterdam

Amsterdam er en hyggelig og charmerende by, hvor man kan opleve værker af landets store malere i det berømte museumskvarter. Det er også stedet, der er kendt for the Red light district, hvor mange af landets prostituerede holder til.

Nordholland

Nordholland er præget af skøn natur. Området byder Friesland-, Groningen og Dentheregionerne, hvor man blandt andet kan se masser af vilde dyr og trækfugle.

Rotterdam

Rotterdam er hjemsted for Europas største og mest travle havn, og det er en skøn oplevelse at gå en tur langs havnen, hvor man kan se de enorme skibe blande sig med de noget mindre turistfartøjer.

Vestholland

Centrum i Vestholland er byen Den Haag, der er hjemsted for landets regering. Byens største attraktioner er kunstmuseet Mauritshuis, regeringsbygningen og miniaturebyen Madurodam.

Østholland

I det østlige Holland kan man opleve landets historie i byen Zwolle, der tidligere var et vigtigt handelscentrum. Yderligere kan man opleve landet skønne natur, der er grøn og frodig i dette område.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.