Golfrejser til Spanien

Golfrejser til Spanien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Er du vild med golf og ville ønske, at sæsonen for golf var lidt længere herhjemme? Så vil en golfrejse til Spanien være det helt rette valg for dig. Her kan du forlænge den korte golfsæson i Danmark og rejse til syden, når vejret ikke længere indbyder til golf herhjemme.

I Spanien har de en masse golfbaner af den højeste kvalitet, og her kan du nyde et mildt og varmt klima året rundt. Specielt på de Kanariske Øer er der utallige muligheder for at spille golf på smukke baner og i dejlige omgivelser. Her er vejret varmt og skønt året rundt, og når du ikke spiller golf, kan du slappe af på stranden eller prøve den spanske tapas sammen med et glas lokalt vin.

Øverst på siden kan du søge blandt andre typer af rejsetilbud eller destinationer.

Nu behøver du ikke længere at gemme golfudstyret væk, når vinteren begynder herhjemme. Du kan tage på skønne golfrejser til Spanien, hvor solen skinner året rundt. På de Kanariske Øer er der massevis af gode golfbaner, hvor du kan spille året rundt. Om sommeren er det rigtigt varmt og lækkert i Spanien, men selv om vinteren er vejret mildt og varmt og passer yderst godt til golf.

En golfrejse til Spanien kan for eksempel gå til Gran Canaria eller til Tenerife. På disse øer kan du også let tage familien med, selvom de ikke spiller golf. Her er der nemlig massevis af ferieaktiviteter, som i kan få tiden til at gå med, når i ikke er på golfbanen.

Nyd solrige Tenerife i Spanien på en golfrejse og glem alt om den kolde vinter i Danmark. Slik sol og nyd en afslappende dag på stranden, når i ikke spiller golf.

På Tenerife kan du spille golf imens du nyder en udsigt over de smukke bjerge og nyder den milde brise fra Atlanterhavet. Book din golfrejse allerede nu og se frem til nogle uforglemmelige oplevelser.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.