Rejser til Fiji

Rejser til Fiji

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Fiji er tropeparadis fordelt på 322 øer. Det lune vand imellem dem gør Fiji til den perfekte dykkerdestination, der lokker med bløde koralrev, eksotiske fisk og lyseblåt vand. Men det milde tropelandskab indeholder mere end bare hvide sandstrande i palmernes skygge. Øerne er dækket af en fantastisk natur med bjerge, regnskov, vulkaner og vandfald. De gæstfrie indbyggere, der repræsenterer et virvar af forskellige kulturer, vil være med til at sørge for, at ethvert ophold på en af Fijis mange små ø-paradis bliver uforglemmeligt.
Bedøm rejsemål
4,2
(35 bedømmelser)
Herunder finder du temarejser til andre lande end Fiji - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Fiji - de mindre øer

Fijis 322 øer er alle besjælet med en fantastisk skønhed. Øer i alle størrelser, fra forstørrede koralrev til samfund på flere tusind kvadratkilometer, ligger omkranset af turkist vand. Den smukke vilde natur og de fantastiske strande gør de mange øer i Fiji til noget helt specielt.

Nadi

Nadi er det første af Fiji, som de fleste turister ser, når de lander med flyvemaskinen i den internationale lufthavn. Strandene omkring Fijis tredjestørste by ligger helt fantastisk, og det er ikke nogen dårlig velkomst man får, når man ankommer her.

Suva by

Suva er Stillehavets metropol. Den livlige by bebos af et virvar af mennesker af forskellig hudfarve, tro og oprindelse, og byens parker, kirker, moskéer, museer og farvestrålende huse er med til at skabe et inferno af indtryk, som enhver turist på øen bør nyde godt af.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.