Familieferie til Malaysia

Familieferie til Malaysia

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Tag på en familieferie i eksotiske Malaysia hvor hele familien kan nyde afslapning i varmen og udforske dette spændende land. I kan sammen slappe af på de kridhvide sandstrande eller snorkle og dykke, hvor i kan se farverige koraller og tusindvis af eksotiske fisk.

For et ultimativt eventyr med familien kan i også tage på et besøg i Borneos jungle, hvor i kan komme helt tæt på de vilde og eksotiske dyr. I kan afslutte rejsen med et besøg i hovedstaden Kuala Lumpur, hvor der er masse af aktiviteter for alle aldre.

Malaysia kan danne rammerne for den perfekte familieferie. Her kan i få uforglemmelige oplevelser, som alle i familien vil elske. I kan opleve alt fra pulserende storbyer til små paradisøer og tæt jungle.

Malaysia er et alsidigt land, der har et hav af aktiviteter for besøgende. Da vejret altid er varmt og herligt her, er et af de største trækplastre de skønne paradisstrande. Hvad enten i vælger at gøre fastlandet eller nogle af de smukke øer til jeres base, når i tager på familieferie i Malaysia, så vil i kunne nyde det herlige klima. Svøm rundt blandt eksotiske fisk og afprøv kræfter med snorkling og dykning, der kan tager jer helt tæt på livet under havets overflade.

En eksotisk destination der kan være yderst spændende at opleve for hele familien er øen Borneo, der tilhører Malaysia. Her findes der nogle af de mest uberørte jungleområder i verden. I kan tage på vandring og camping i junglen, hvor i er omringet af vilde eksotiske dyr som aber og farverige fugle. Sammen vil i kunne få en oplevelse, som i aldrig nogensinde vil glemme med et besøg på Borneo.

Bestil jeres rejse nu og glæd jer til en spændende ferie i Malaysia.

Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.