Rejser til Estland

Rejser til Estland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
Estland er det nordligste af de tre baltiske lande. Landet har sammen med Letland og Litauen efter kommunismens fald op gennem 1990erne tiltrukket massevis af turister, der har ønsket at opleve den tidligere østbloks særlige kultur på nærmeste hold. Landet bærer stadig på godt og ondt præg af de mange år under Sovjetunionens indflydelse, men er både historisk og kulturelt et interessant rejsemål.
Det var ifølge sagnet i Estland, at Dannebrog i 1219 dalede ned fra himlen, og det giver for danske turister det lille land en ekstra kuriøs dimension.
Bedøm rejsemål
4,6
(81 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Estland

Sortér rejser til Estland efter tema

Lahemaa Nationalparken

Estlands berømte nationalpark, Lahemaa, dækker over 600 km2, og de mange kvadratkilometer giver da også plads til en imponerende flora og fauna. Området er dækket af vandrestier, der slynger sig ind og ud gennem

Narva

Grænsebyen Narva i det nordlige Estland ligger ved bredden af den store Narva-flod. Byen har igennem tiderne været besat af både danskere, nazister og russere, og den omtumlede fortid har resulteret i en by, der i dag fremstår som en både historisk og kulturel oplevelse.

Tallinn

Tallinn, Estlands hovedstad og stedet hvor Dannebrog faldt fra himlen, er en både charmerende og smuk by. Tallinn er fuld af gamle huse, og byen, der har oplevet så mange omvæltninger, er fuld af historie.

Tartu

Tartu er Estlands næststørste by, men betegnes af dens indbyggere som landets kulturelle hovedstad. Og byen kan da også prale af en lang og spændende historie, der afspejles i Tartus mange museer og udstillingsbygninger.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.