Rejser til Dansk Vestindien

Rejser til Dansk Vestindien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser
USA gjorde et godt køb, da landet i 1917 erhvervede Jomfruøerne af Danmark for 25 millioner kroner. Jomfruøerne, der består af St. Croix, St. John og St. Thomas, råder nemlig over nogle af de mest fantastiske kyststrækninger i verden, samtidig med at klimaforholdene er ideelle året rundt. Hvert år besøger næsten to millioner turister øerne for at slappe af og for at smage en bid af paradis. Et paradis, der råder over mange levn fra tiden som dansk koloni.
Bedøm rejsemål
4,6
(76 bedømmelser)

Udvalgte temarejser fra Dansk Vestindien

St. Croix

St. Croix, der er Jomfruøernes største ø, er et spændende møde med afvekslende naturområder og charmerende bymiljøer. Øens hovedby, Christianssted, er et studie i arkitektur fra kolonitiden.

St. John

St. John er den mindste ø både hvad gælder størrelse, indbyggertal og shoppingmuligheder. Det afskrækker imidlertid ikke tusindvis af turister fra at besøge naturparadiset, der råder over mange eksklusive feriecentre og flere kilometer hvid sandstrand.

St. Thomas

St. Thomas, er et paradis for turister, der kommer for at slappe af og bruge penge i øens mange eksklusive butikker. Her finder man en af verdens smukkeste naturhavne og en lang række levn fra tiden som danskerkoloni.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.