Cykelferie til Vietnam

Cykelferie til Vietnam

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Vietnam er et skønt land at opleve på cykel. Her er vejret altid varmt og skønt, og når du er på cykel, har du virkelig mulighed for at komme væk fra de mest besøgte turistmål og opleve det ægte Vietnam.


På en cykelferie i Vietnam kan du for eksempel opleve den eventyrlige Sapa-region i den nordlige del af landet, hvor du vil være omringet af grønne bjerge og rismarker. For en anden oplevelse ud over det sædvanlige kan du leje cykler på nogle af de største øer i Halong Bay og udforske disse vidundere. Når du trænger til en pause, kan du gøre stop i en af de mange hyggelige kystbyer og slappe af på de idylliske strande.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Vietnam - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

Den største fordel ved at tage på en cykelferie i Vietnam er, at du slipper for at følge den store turistflok til alle de mest besøgte seværdigheder. Når du cykler rundt i dette vidunderlige land, har du virkelig mulighed for at opleve de autentiske dele af landet, der stadigvæk er urørt af turisme.


På din cykelferie i Vietnam vil du møde venlige lokale i de små landsbyer og cykle imellem rismarker og frodige bjerge. Du vil kunne opleve den skønne vilde natur og udfordre dig selv i nogle af de store bjerge. Hvis du er mere til en behagelig og afslappende cykelferie, kan du følge kysten i Vietnam og gøre stop langs nogle af verdens mest idylliske strande.

Du kan afslutte din cykelferie med et besøg i en af de livlige storbyer. Tager du til Hanoi, kan du opleve en livlig og historisk by, der byder på fantastiske gadekøkkener. I Ho Chi Minh City kan du lære mere om Vietnams barske historie og krigen, der efterlod Vietnam med evige skar.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.