Cruise til Norge

Cruise til Norge

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

At tage på Cruise i Norge er en af de mest populære og inspirerende måder at opleve dette lands fantastiske natur, byer og kultur. Langs Norges smukke kyst findes utallige stop, som hver især byder på overvældende natursyn og kulturelle oplevelser.

Leder du efter en idyllisk, stille og skøn rejse, hvor du hver dag bliver ført til nye steder? Så er et cruise langs Norges kyst utvivlsomt et godt valg. På det turkisgrønne vand, med de enorme fjelde i baggrunden og bølgernes rolige bevægelser, findes de optimale rammer for et cruise alene, som par eller med hele familien.

Et cruise langs den norske kyst er en eventyrlig oplevelse og en anderledes måde at nyde sin ferie på. Man indånder den friske havluft mens man ser vandfald styrte ned af de stejle klippesider.

På de forskellige skibe findes der ombord restauranter, aktiviteter og hyggelige kahytter. Fra skibets dæk kan man stille og roligt nyde panoramaudsigten over de norske bjerge, søer, skove og fjelde. Et cruise vil indeholde forskellige stop på ruten, som hver især viser en del af den norske historie, kultur og natur.

Byer som Bergen, Ålesund, Geiranger og Stavanger er populære destinationer på de forskellige cruises i Norge. Den lille by Geiranger ligger ved Geirangerfjorden, som er at finde på UNESCOs liste over verdensarven.

På et cruise i Norge byder de forskellige skibe på luksus og komfort i forskellig grad. Nogle cruises indeholder henholdsvis kasinoer, natklubber, barer, teatre, motionscentre, svømmehaller, spabade og butikker. Nogle cruises fokuserer også meget på at give de optimale rammer for et familie cruise, hvor der findes mange aktiviteter til børnene. På enkelte cruises kan man endda opleve skøjtehaller og indendørs golfbaner.

Et cruise til Norge giver overvældende naturoplevelser og et unikt indblik i de norske byer.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.