Cruise til Egypten

Cruise til Egypten

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Et cruise i Egypten kan give dig en uforglemmelig historie, hvor du kommer tæt på nogle af verdens største historiske vidundere. Tag for eksempel på et krydstogt på Nilen og oplev nogle af de mest velbevarede historiske skatte der findes i dag.


Oplev de mægtige pyramider, udforsk de fortryllende grave i Kongernes Dal eller lad dig trylle tilbage i tiden i det enorme Karnak Tempel. Der er ingen ende for alle de spændende oplevelser, som du kan have på et krydstogt i Egypten. Book dit cruise allerede nu og glæd dig til en ferie fyldt med oplevelser, spændende historie og godt vejr.

Egypten er det perfekte feriemål, da der altid er varmt og skønt. Det regner næsten aldrig i Egypten, og selv om vinteren er vejret mildt og varmt. Du kan slippe væk fra kulden i Danmark og tage på et herligt cruise i Egypten, hvor du kan nyde sol, varme og massevis af spændende oplevelser.


Det mest populære cruise i Egypten er langs Nilen. Forståeligt nok da du her vil kunne opleve smuk natur og nogle af verdens mest velbevarede historiske levn. Her kan du besøge mægtige templer, spændende muséer, velbevarede grave fra de gamle faraoer og livlige markeder.

Hvad enten du starter i nord eller syd, bør dit cruise som minimum gå forbi både Luxor og Cairo. I Cairo vil du kunne opleve en livlig afrikansk storby, der gemmer på skatte som de gamle pyramider. Du kan også gøre gode køb på Khan El Khalili, der er verdens største bazar.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.