Aktiv ferie til Spanien

Aktiv ferie til Spanien

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

Drømmer du om en aktiv ferie hvor hver dag byder på nye spændende og oplevelser i naturen, ved stranden, i vandet og i byerne? Så er solrige, varme og farverige Spanien et oplagt valg. På en aktiv ferie i Spanien kan man blandt andet vandre i landets flotte bjerge, cykle på kendte cykelruter, dykke i fantastiske omgivelser og dyrke alle former for sportsgrene på landets lækre ressorts.

Med en overflod af kulturelle og historiske landemærker, charmerende byer, overvældende natur og kridhvide sandstrande er de optimale rammer sat til en aktiv ferie i syden.

I Spanien kan man vandre på den verdensberømte pilgrimsrute El Camino Francés, som vi kender under navner Caminoen. Ruten rummer mange fantastiske syn, kulturelle seværdigheder og historiske bygninger. Den 800 kilometer lange rute starter i Frankrig, men den store afslutning findes i Spanien og alene denne del af ruten er bestemt et besøg værd. Det sidste stop på ruten er Santiago de Compostela, hvor apostlen Jakob ligger begravet.

I det sydligste egene af Spanien findes regionen Andalusien, som er berømt for sine utroligt gode cykel, trekking og vandreruter. Her kan man blandt andet bestige det smukke bjerg Sierra Nevada. På en aktiv ferie kan man med fordel lægge ruten forbi slottet Alhambra i Granada, som er Spaniens største turistattraktion.

Langs Spaniens smukke kystlinje ud til det varme Middelhav findes mange feriebyer med muligheder for en aktiv ferie tæt på stranden. På øen Lanzarote, som er en del af De Kanariske Øer, findes det kendte sportsressort Club La Santa. La Santa udbyder mere end 40 forskellige, daglige sportsaktiviteter og adskillige wellness-ophold. 

I Spanien findes også muligheder for en aktiv ferie med surfing, heste, fodboldophold og tennis. Det er kun fantasien der sætter grænser. Oplev en uforglemmelig aktiv ferie i Spanien.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.