Aktiv ferie til Grækenland

Aktiv ferie til Grækenland

Rejsetema
Alle rejsetemaer
Land
Alle lande
Rejsens varighed
Alle varigheder
Søg temarejser

I det smukke og varme land Grækenland findes der utrolige rammer for en aktiv ferie. Landets mange øer i Middelhavet byder hver især på oplevelsesrige aktiviteter og lange, solrige dage. Hvad enten man søger en aktiv ferie i havet, i bjergene, på cyklen eller sejlbåden er Grækenland et ideelt valg.

På en aktiv ferie i Grækenland vil hver eneste dag bestå i nye oplevelser som vil tage pusten fra dig. Om man er alene, et par eller hele familien på aktiv ferie, vil Grækenlands smukke natur, kulturelle seværdigheder og historiske omgivelser tage godt imod jer. En uforglemmelig aktiv ferie venter i Grækenland.

Herunder finder du temarejser til andre lande end Grækenland - Brug søgeboksen øverst for at søge efter rejser.

I Grækenland kan man tilbringe sin aktive ferie i landets storslåede natur, ved de smukke sandstrande, det turkise vand og de charmerende byer. Rundt omkring ved fastlandets kystlinje og på de smukke øer findes mange forskellige sportsressorts med forskelligt fokus og i alle prisklasser.

På den smukke ø Kreta findes nogle af Grækenlands bedste vandreruter i alle sværhedsgrader. Øen har en smuk og frodig natur samt mange vandrevenlige bjerge. Bjergkæden De Hvide Bjerge har eksempelvis mere end 40 toppe på en højde over 2000 meter. Det højeste sted på Kreta er Pahnes, som er 2453 meter over havoverfladen.

Øen Kalymnos er nærmest specialiserede i at skabe de optimale rammer for en aktiv ferie. Her finder man gode muligheder for en aktiv ferie bestående af cykling, vandring, ridning, surfing, dykning, golf og tennis.
 
I byerne langs den græske kyst og på alle de græske øer findes der rigtig gode dykkermuligheder. Middelhavet indeholder mange rev, et rigt dyreliv og generelt en god sigtbarhed. Med de mange kridhvide sandstrande og Middelhavets turkise vand, er der også mulighed for at slappe af imellem aktiviteterne.

En aktiv ferie i sydens Grækenland vil utvivlsomt blive en uforglemmelig oplevelse.

Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.