Rejser til Hawaii

Rejser til Hawaii

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»USA»Hawaii
Hawaii - USAs paradisøerVil du udleve drømmen om at bo på en Bounty ø, skal du rejse til Paradisøerne Hawaii. På disse smukke frodige øer kan alle både store og små, familier og par opleve det som må betegnes som Paradis på Jorden. Med et behagligt, solrigt klima og gennemsnits temperaturer på 25 grader, kan Hawaii besøges året rundt.
RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 5.396,-Fra 5.735,-Fra 6.430,-
Charter (fly + hotel)Fra 9.483,-Fra 11.386,--
Priserne er oplyst som pris pr. person
Paradisøerne HawaiiØerne har utrolig smuk natur, her kan du finde din egen lille strand, prøve at surfe på de store bølger, snorkle eller dykke med havskildpadderne.

Du kan svømme med delefiner på Oahu eller gå rundt på den aktive vulkanen på Big Island, opleve naturen fra Jurasic Park filmen på øen Kauai. Storby livet findes i Honolulu eller hvad med et bryllup, på en af de mest romantiske øer i verden.

Hawaii øgruppen langt ude i Stillehavet består af mange øer, hver med sine egne oplevelser. Prøv et ø-hop hvor de forskellige øer besøges. Lej en bil og udforsk de skjulte perler, kør verdens smukkeste vejstrækninger og find strande med det hvideste sand eller mød lokalbefolkning med den spændende kultur. På Hawaii er oplevelserne uendelige.

Hawaiis hovedøer

Oahu – Shop amok i hovedstaden Honolulu eller udlev Hollywood drømmen på den verdensberømte strand Waikiki Beach. Nyd en solnedgang med udsigt til havet på en af de utallige restauranter. Lej en bil og se den smukke natur på den nordlige del af øen, tag snorkeludstyret på og udforsk, hvad der gemmer sig under havets overfladen eller hvad med en tur på surf brættet. Oplev det gamle polynesiske øriges kultur på Polynesian Culture Center med masser af underholdning og show. Husk også tid til at besøge et af verdenshistorien mest betydningsfulde steder Pearl Harbor, hvor det populære museum henfører dig til 2. verdenskrig.

Maui – er kåret som verdens bedste ø. Nyd de fanatiske sandstrande med roligt vand og snorkel med havskildpadderne direkte fra stranden. Se de enorme hvaler, når de svømmer forbi øen eller besøg Iao Valley State Park for en enestående trekking tur i regnskoven eller tag videre til Maui’s største vulkan Haleakala Crater og nyd den smukke solopgang.

På Maui ligger alt indenfor behagelig køreafstand. Så lej en bil, gå på shopping i byen Lahaina eller oplev naturen. Besøg en af de mange små strande der bare ligger og venter på dit besøg. Kør Hana Road, et road trip der er en af de smukkeste i verden. Gør hold undervejs og oplev tropisk regnskov, tag en svømmetur i et af de mange vandfald eller nyd en gåtur i den botaniske have. Turen kan afsluttes med en svømmetur ved stranden, der med sit helt sorte sand er en stor oplevelse. Fra Maui kan man også tage en færge og besøge en af de mindste af Hawaii øerne Lanai.

Big Island – er den største af Hawaii øerne og på Big Island kan du opleve verdens mest aktive vulkan, Kilauea. Mærk varmen, se de enorme mængder af flydende orange lava eller tag en helikoptertur og nyd synet når lavastrømmen møder havet. Find din egen smukke strand på Big Island, svøm med skildpadderne og nyd at denne ø er den mindst besøgte af Hawaii øerne. Tag på jagt og prøv din indre jæger på Parkers Ranch, der er USA’s største eller bare nyd en fantastisk bøf fra stedets restaurant. På Big Island vil børnene elske at svømme med delfiner i en smuk lagune ellers lej en bil og kør ad den smukke landevej Saddle Road, hvor vulkaner, tropisk regnskov og vandfald kan opleves.

Kauai – er den grønneste og frodigste af Hawaii øerne og kaldes også Garden Island. Oplev de af naturens kuliser, som er blevet benyttet i adskillige Hollywood film bl.a. King Kong. Eller tag en sejltur på en katamaran, nyd at se de legesyge delfiner og hop i vandet, snorkel og oplev det rige liv der findes under havet. På Kauai er der også mulighed for, at tag på trekking tur til Waimea Canyon State Park kløften, der beskrives som Stillehavets Grand Canyon, eller tag på en kajaktur på en af de mange floder. Få det bedste udsyn over øen fra en helikopter eller slap af, nyd livet ved synet af børnene, der leger på de flotteste og længste strande blandt alle Hawaiis øer.

Mad

Prøv at spis specialiteterne på Hawaii. Om dagen er Shaved Ice, is der bliver høvlet af en stor isblok en nydelse. Den løse is, der kun er frosset vand bliver puttet i en kop og derefter tilsat smagsstoffer efter eget ønske. På toppen kan der tilsættes flødeskum og vingummi. Kræs for både børn og voksne efter en varm dag ved stranden.

Om aften kan spises Kalua Pua’a der er helstegt pattegris tilberedt under jorden eller prøv en af Hawaiis fiske specialiteter. På Maui kan vejen gå forbi Da Kitchen, hvor de lokale kommer og spiser autentisk lokalt mad. Prøv deres Deep Fried Musubi, der bedst beskrives som Spam/Javabov der er pakket ind i sushi ris og tang og som lige inden servering frituresteges.

Gode råd om Hawaii:

  • Hawaii er underlagt samme virumregler, som det øvrige USA. Visum til indrejse er obligatorisk, men klares online. Udfyld en ESTA indrejsetilladelse senest 72 timer inden rejsen til Hawaii (https://esta.cbp.dhs.gov/esta/)
  • Besøg til Pearl Harbor er meget populært og med et begrænset antal besøgende om dagen, bør billetterne bestilles hjemmefra.
Bedøm rejsemål 0 (0 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK