Rejser til Florida

Rejser til Florida

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»USA»Florida
Florida har det heleNyd afslapning med indbydende badestrande, spændende byer som Miami og Key West, shopping, natur, golf og samtidig har Florida en samling af verdens bedste forlystelsesparker for hele familien.
RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 1.762,-Fra 1.741,-Fra 2.329,-
Charter (fly + hotel)Fra 5.754,-Fra 5.776,--
Priserne er oplyst som pris pr. person
Værd at opleve i Florida USAFlorida er til ferie hele året og der er masser af oplevelser, for både store og små. Florida bliver også kaldt Solskinstaten og ikke uden grund. I Florida er det næsten altid varmt med et årligt gennemsnit på hele 23 grader.

Florida er USA's fastlands sydligste stat og med gode afstande er Florida oplagt til, at udforske på egen hånd i bil eller autocamper. Prøv den fantastiske køretur fra Miami til Key West på Floridas Keys. I Florida er det også mulighed for at leje en villa med egen pool for hele familien eller nyde en romantisk ferie for to.

 

Floridas unikke natur

I det sydvestlige Florida ligger Everglades National Park, et unikt sump område, med spændende natur og dyreliv. Hop ombord i en Airboat, der drives frem af en stor propel bag på båden. I stor fart kommer man helt tæt på naturen og undervejs kan opleves alligatorerne helt tæt på.

Lystfiskeri er natur, frisk luft og smuk natur og Florida kalder sig selv for ”Fishing Capital of the World”. I Florida er der masser af mulighed for at fiske og opleve naturen tæt på. Hvis drømmen er at fange en stor barracuda, er området Marquesas Keys ved Key West helt specielt.

Florida er også et paradis for golf spiller fra hele verden. Så imens der er vinter i Europa, inviterer Solskinsstaten Florida med det gode vejr til golfspil hele året.

Spændende byer

Miami – nyd livet sammen med kendisser på Ocean Drive eller afslapning på den berømte strandpromenade i South Beach. Se de pastelfarverne Art Deco huse eller besøg den livlige cubanske bydel Little Havana. Tag på indkøb i den eksklusive shopping gade Lincoln Road, eller besøg et at Miamis mange Outlet shopping center.

Key West – hvor lokale og turister lever det tilbagelænede liv, med masser af god stemning. Besøg Ernest Hemingways villa eller hans stambar Sloppy Joe's. I Key West afsluttes dagen med en af verdens smukkeste solnedgange, som bør opleves fra det altid stemningsfyldte Mallory Square.

Orlando – I Orlando kan man aldrig få tid nok, med forlystelsesparker blandt de bedste i verden, står de gode oplevelser i kø. DisneyWorld, SeaWorld, Universal Studios Florida og Universal’s Islands of Adventure gør det svært at vælge, hvor man skal bruge sine feriedage.

Fort Lauderdale – kendt for sine mange kanaler, hvor der tilbydes sejlture. Husk også ledig plads i kufferten. I Fort Lauderdale er der masser af muligheder for power shopping, med eksklusive butikker og Floridas største Outlet center, Sawgrass Mills.

Forlystelsesparker og oplevelser i verdensklasse

Walt Disney World Resort – besøg Disney World med alle de kendte og elskede figurer. Ved Orlando ligger Walt Disney World Resort verdens største forlystelseskompleks bestående af fire parker med forskelligt team, to vandparker, hele 23 hoteller, restauranter, butikker og underholdning for hele familien. Mere eventyrligt bliver det ikke.

Universal Studios Florida og Universal’s Islands of Adventure – for de lidt større børn og barnlige sjæle tilbyder Universal Studio to parker. Universal Studios Florida hvor man kommer med bagved scenen på de store film og kan opleve masser af Harry Potter aktion. Universal’s Islands of Adventure med store rutsjebaner, timers sjov og action.

Legoland Florida Resort – ved byen Winter Haven mellem Orlando og Tampa ligger verdens største Legoland og venter på besøg. Med mere end 50 forlystelser, en 4D biograf, restauranter, butikker, en enestående botaniskhave og et stort vandland.

SeaWorld Orlando – er med sine berømte spækhuggere, delfin og søløveshow for de mindste altid en favorit. Men pas på med at sidde i splash-zonen med mindre i ikke er bange for at blive våde.

Busch Gardens Tampa, er en blanding af forlystelsespark og Zoo som har åben 365 dage om året. Oplev spændingen i alle forlystelserne eller besøg det store dyreliv med alt fra giraffer, aber, elefanter, tiger til løver og meget mere              .

Kennedy Space Center Visitor Complex - udover forlystelsesparker kan Florida også byde på John F. Kennedy Space Center. På området ligger et besøgscenter med udstillinger om rumfartens historie, månebiler, rumfartøjer, herunder en fuld kopi af rumfærgen Explorer og hele to IMAX-biografer. Der er også mulighed for en bustur ind på området, hvor man kan komme helt frem til de store affyringsramper.

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK