Rejser til Californien

Rejser til Californien

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»USA»Californien
Californien - strande, storbyer og meget andet
RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 2.469,-Fra 2.492,-Fra 5.797,-
Charter (fly + hotel)Fra 5.140,---
Priserne er oplyst som pris pr. person
Rejser til Californien - The Golden StateCalifornien kaldes for The Golden State efter den store guldfeber og du har rig mulighed for at udforske denne historie. I Californien står oplevelserne i kø og venter kun på dit besøg. Denne smukke stat på USA’s vestkyst, med det fantastiske klima rummer oplevelser for alle rejsetyper i alle aldre og kan besøges hele året.

Rejser du til Californien får alle de muligheder for oplevelser som du drømmer om uanset din alder eller ønsker. Fantastiske strande langs med Stillehavet, som invitere til afslapning, imponerende nationalparker som bare venter på dit besøg, shopping, spændende byer som San Francisco, Los Angeles og San Diego. Et bredt udsnit af forlystelsesparker eller nyd freden i Napa Valley og smag på vinen.

Californien er en af USA’s smukkeste delstater og inviterer til, at blive udforsket på egen hånd i bil eller i autocamper. Prøv en af USA’s smukkeste og dramatiske kyststrækninger, køreturen langs Stillehavet på Highway 1 fra San Francisco i nord til Los Angeles i syd. Tag dig god tid til turen og besøg Big Suhr eller Heart Castle på vejen. Stop ved byerne Santa Barbara med Rivieraen, skønne strande og et rigt kunstmiljø eller Monterey der er kendt fra John Steinbecks romaner. Ved Monterey kan køreturen udvides med en tur langs 17 mile Drive, millionærernes paradis med dyre golfbaner og kæmpe villaer.

Californiens spændende byer

San Francisco
– tag en tur med cable car og kør ad de stejle gader for, at opleve Lombard Street med alle sine hårnåle sving. Sejl en tur ud til det berømte og berygtede fængsel Alcatraz, imens du nyder synet af den smukke bro Golden Gate fra vandsiden. Oplev optræden, forlystelser og gode restauranter blandet med søløver som soler sig ved Fisherman’s Wharf. Tag til det livlige Chinatown og mærk Østens dufte, imens du kigger på de spændende bygninger inden der skal shoppes i de mange butikker. Dagen kan du afslutte med en bådudflugt i San Francisco Bay, hvor solnedgangen nydes bedst.

Los Angeles – kig efter berømtheder i Beverly Hills eller shop med filmstjernerne på Rodeo Drive. Tæl stjernerne i fortovet på Hollywood Boulevard og afslut foran Kodak Theater, hvor du får taget et billede sammen med Spiderman. Nyd området omkring Venice Beach’s boardwalk med gøgl og små boder eller tag et hop i bølgerne. Lej en cykel, hvor turen går til Muscle Beach og kig på bodybuilderne der træner i det fri. Hyg dig med familien på Farmers Marked eller hav det sjovt i forlystelsesparken Disneyland eller Universal Studios.

San Diego – Nyd livet med god mad i det hyggelige Gaslamp Quarter eller tag på en sejltur for at opleve en del af USA’s flådes kæmpe krigsskibe eller se sæler. Tag til San Diego Zoo, hvor svævebanen tager dig rundt til de forskellige dyr eller oplev spækhugger show i en af verdens bedste Sea Worlds. Kør til charmerende Coronado og hop i bølgerne eller hvad med en smuttur til nabolandet mod syd, Mexico.

Californiens storslået natur

Nationalparkerne står i kø og venter bare på, at blive oplevet i Californien. Yosemite National Park er stedet, hvor man kan opleve bjerge med kæmpe granitstykker, der ser ud som om de er blevet kastet ind i naturen, vandfald, dyreliv og måske en bjørn. Stop undervejs og leg i sneen i de høje bjerge, inden turen igen går ned til solen.

Stillehavets bølger inviterer til badning eller til, at tage brættet og få surfet i de blå bølger. Ellers tag på en hvalsafari, hvor du kan opleve de kæmpe dyr i deres rette element. Hils på søløver eller oplev de enorme søelefanter, som findes i store flokke langs med kysten.

Overnat blandt de højeste træer på jorden i den nordligste del af Californien i Redwood Nationalpark og læg nakken tilbage for, at skimte toppen af træet.
Californien er også hjemsted for det laveste, varmeste og tørreste sted i USA, Death Valley National Park. Se det barske ufrugtbare landskab, hop rundt i de store sandklitter imens du mærker den ekstrem varme.
Hvis du holder af endeløse bakkede og bølgende vinmarker, så skal turen gå via Napa Vally. Her dyrkes masser af vin så tag på hyggelige besøg til de forskellige vingårde. Prøv vinsmagning sammen med masser af lækre madoplevelser.

Guldgaver og spøgelsesbyer

Start med at opleve Californien hovedstad Sacramento, der var knudepunktet under Californiens Gold Rush, for derefter at rejse tilbage i tiden i Old Sacramento. Jagt guldfeberen ved foden af Sierra-Nevada bjergkæden med besøg i de smukke historiske gamle minebyer Grass Valley og Nevada City, hvor tiden er gået i stå og du bliver henført til tiden som den var engang.

Tag til spøgelsesbyen Bodie State Historic Park og hør vejrhanens piben, mærk vindens suse, se det tykke lag af støv i denne spøgelsesagtige by, hvor det eneste levende er de små søde præriehunde. Stedet vil bringe dig minder frem, fra de gamle western film.

Gå ikke glip af en ferie i Californien.

Bedøm rejsemål 0 (0 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK