Rejser til Alaska

Rejser til Alaska

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»USA»Alaska
Rejser til Alaska - USAs nordligste statTag til den største delstat i USA og oplev den storslåede natur og det fascinerende dyreliv.

Mærk stilheden, indånd den rene luft og lad dig forføre af skønheden. Alaska er den rå naturoplevelse men kan besøges af alle. Oplev de mange lyse timer om sommeren og det imponerende snelandskab om vinteren. Mulighederne er uendelige, og rejser til Alaska er ofte et eventyr for livet.

Storslået natur i AlaskaOplev de højeste bjerge i Nordamerika med kæmpen Mount McKinley, se det fantastiske nordlys om vinteren eller oplev de store bjørne fange laks i floderne om sommeren.

Nationalparkerne i Alaska indbyder til trekking og en klatretur op på en gletsjer. Nyd stilheden på en af de smukke søer fra en kano eller få en lystfisker oplevelse for livet i en af Alaskas mange floder. Tag på en sejltur og se den smukke natur, de mange fjorde og måske er du heldig at opleve hvaler der svømmer rundt. I Alaska står oplevelserne i kø og venter kun på dig. På en ferie i Alaska keder du dig aldrig.

Alaska indbyder til at leje en autocamper eller bil så du kan tabe pusten over vidderne og vågne op til en ny dag midt ude i vildmarken. Være helt tæt på naturen og blive overrasket over, at alt dette er din oplevelse. Stig ombord på et tog i hovedbyen Anchorage, hvor næsten halvdelen af Alaskas indbyggere bor og oplev Alaska fra et togvindue på en fascinerende togrejse. Prøv en tur med et vandfly, hvor du lander på en bjergsø. Nyd synet af alle krabbebådene i byen Anchorage og prøv det velsmagende krabbekød eller hvad med en sejltur til Alaskas hovedstad Juneau. Dine naturdrømme kan blive virkelige i Alaska og kameraet vil helt sikkert komme på overarbejde.

Alaskas vigtigste byer

Anchorage – er byen som er indgangen til Alaska med den internationale lufthavn. Byen er et godt udgangspunkt til alle oplevelserne i Alaska. Anchorage er en by, hvor man kan opleve store elge på gaderne, spise de store friskfanget King Crab og køre til de to nærliggende nationalparker Chugach State Park og Denali National Park.

Juneau – er Alaskas hovedstad, men Juneau er også en by, som ingen veje fører til. Byen kan kun nås med skib eller fly. Juneau er basen for udforskning af Alaskas vildmark, tag på fisketur, oplev gletsjere eller tag hele familien med til Tongass National regnskov og prøv en vild tur i Zip-line. Lad børnene finde ud af om Julemanden bor i Juneau eller nyd naturen med de mange muligheder for trekking.

Fairbanks – kryds polarcirklen der ligger tæt ved byen Fairbanks eller tag børnene med på en rensdyr ranch og kom tæt på de elskede dyr. Besøg Ice Museum med skønne is skulpturer eller tag med på sejltur med en lille katamaran, hvor en hvalsafari giver mulighed for at komme helt tæt på disse kæmper i havet. Leje en hytte ved Eagle Beach og start dagen med at bade i floden, nyd stilheden og dyrelivet omkring dig.

Alaska om sommeren

Opleve dage med rigtig meget dagslys, besøg nationalparkerne, se dyrelivet, rafting på de brusende floder, en sejltur for at opleve de store gletsjerstykker brække, fiske efter de store laks eller trekke i vildmarken.

Katmai National Park - Den enorme nationalpark i det sydlige Alaska med masser af aktive vulkaner, floder og de store brune bjørne i deres rette element. Ved Broken Falls samles de mange bjørne imens de kæmper i de enorme vadmasser, for at fange laks. Her har du muligheden for at lade kameraet komme helt tæt på de smukke dyr og få en oplevelse for livet.
Kenai Fjords National Park- Byen Seaward er porten til Kenai Fjords National Park. Fra den lille by sejles der med båd ad smukke fjorde og giver muligheden for at se isbræer. Oplev lyden og det smukke syn, når et gletsjer stykke falder i havet for Kenai Fjords National Park har hele 38 af dem. Kom helt tæt på dyrelivet, når man hører pukkelhvalens udånding eller ser en spækhugger springe. Oplev den amerikansk sortbjørn der går inde på landjorden eller måske en smuk havørn der svæver oppe på himlen.

Krydstogt – Oplev naturen på første klasse med et krydstog, hvor Alaskas natur kan oplevelses imens du nydes god mad og drikke ombord på skibet. Imens du nyder livet sejler hotelværelset med og stopper ved attraktionerne. Der skal ikke tænkes på mad, drikke, transport eller overnatning, kun oplevelser og at vende beriget tilbage til skibet for, at slappe af inden næste oplevelse.

Alaska om vinteren
Har du lyst til at mærke ekstrem kulde og se et sneklædt landskab skal du besøge Alaska om vinteren. Med muligheden for stå på ski, se nordlyset tæt på polarcirklen ved Fairbanks, køre snescooter eller prøve en tur i en hundeslæde er vinteren et perfekt tidspunkt.

Hundeslædeløb – oplev suset, spændingen og se de veltrænede hunde ved det årlige hundeslædeløb, hvor deltagerne kommer fra hele verden. Hundeslæderne kører de 1.650 km fra Anchorage til Nemelditarod i det smukke snedækket landskab.

Verdensmesterskabet i is skulpturer – bliv betaget af is skulpturerne i Fairbanks, hvor der om vinteren afholdes det årlige World Ice Art Championships. Her kan opleves imponerende, anderledes og smukke skulpturer udført af over 100 deltagere fra hele verden.

 

Bedøm rejsemål
4
(3 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK