Rejser til Tyrkiet

Rejser til Tyrkiet

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»Tyrkiet
Tyrkiet – sol, oplevelser og gæstfrihedEn ferie i Tyrkiet betyder for mange danskere afslappende badeferie på dejlige strande. Men Tyrkiet er også god mad, dejligt byliv og venlige mennesker.

Der er en tilbagelænet stemning i luften, når du er på ferie i Tyrkiet. Livet er dejligt, her er sommer og sol, her er dejligt byliv med markeder og restauranter med utroligt lækker mad. Her er sjove aktiviteter og spændende gamle ruiner, borge og en dejlig natur. Og her er hjertelig gæstfrihed.

RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 846,-Fra 1.012,-Fra 2.349,-
Charter (fly + hotel)Fra 1.097,-Fra 1.596,-Fra 1.596,-
Priserne er oplyst som pris pr. person
Tyrkiet - Vesten møder ØstenHvis du vil opleve, hvordan Europa møder østens mystik, se hvide sandstrande, mærke det historiske vingesus og spise lækker mad, så skal du rejse til Tyrkiet. Oplev 1001 nats eventyr, de smukke kystlinjer, en gæstfri befolkning og lad dig betage af duftene i basaren eller lydene fra miniraterne. Tyrkiet kan med sit solsikre klima besøges året rundt, af alle typer rejsende. Bedste tidspunkt er dog fra tidligt forår til sen efterår. Landet tilbyder utallige muligheder for oplevelser og venter kun på dit besøg.

Tag til Middelhavet for at opleve det azurblå hav, fantastiske sandstrande og et væld af mange smukke kystbyer. Besøg den populære by Marmaris for nattelivet, natur og strand eller tag på bådudflugt til æseløen fra den mere rolige by Çesme.

Oplev fascinerende storby med masser af historie og besøg Tyrkiets hovedstad Ankara. Se det imponerende Atatürks mausoleum, det smukke tempel Augustus og Rom for bagefter, at shoppe i den gamle hyggelige bydel Ulus. I Tyrkiets største by Istanbul kan du opleve Europas mødes med Asien. Bliv imponereret af byens vartegn Den Blå Moské, sejl en tur ud på Bosporus strædet, far vild i den enorme Grand basar og mærk den eksotiske østerlandske stemning.

Mad og drikke i Tyrkiet

Spis dig mæt i et af verdens bedste køkkener. Bestil Meze til forret og få masser af små skåle med bl.a. oliven, vinbladsdolmer, fyldte auberginer og butterdej med spinat og ost. Smag alle østens eksotiske krydderier i Köfte, som er små kødboller lavet af lammefars. Smag kebab i utallige varianter som f.eks. iskender, døner og siskebab. Prøv det søde køkken og smag Turkish delight eller konfekten med det sjove navn, Lokum.

Drik den tyrkiske national drik Raki, som er en anis duftende brændevin, nyd den velsmagende tyrkiske kaffe eller smag den forfriskende æblete.

Tyrkiets hovedbyer

Ankara – I Tyrkiets hovedstad kan du opleve en blanding af moderne storby og en tusindårig kultur. Besøg gravpladsen for det moderne Tyrkiets grundlægger Mustafa Kemal Atatürks ved Atatürks mausoleet eller tag børnene med til forlystelsesparken Gençlik Park.

Oplev den historiske skønhed Haci Bayram Moskéen beliggende tæt ved Ankaras smukke tempel for Augustus og Rom. Moderne kunst kan ses på CerModern og du kan shoppe igennem på Çikrikçilar Yokusu, der ligger i den gamle bydel Ulus.

Istanbul -  Besøg den smukkeste by i Tyrkiet, som det sagnomspundne Bosporusstrædet adskiller Europa fra Lilleasien. Nyd mikset af gammelt og nyt i denne eksotiske og spændende storby. Bliv imponeret af Istanbuls vartegn Den Blå Moske, det enorme Topkapi Palads med den smukke udsigt eller Hagia Sophia, som er med på UNESCOs verdensarvsliste.

Cruise en tur på Bosporusstrædet, shop eksotiske varer i Grand basar eller hvad med et tyrkisk bad i en Hamam. Gå under jorden og oplev Basilica cisternen, hop på en sporvogn og se den smukke antikke bymur eller det moderne velhaverkvarter Taksim.

Kystbyerne ved Middelhavet

Alanya - Tyrkiets populære ferieby. Byen med de utallige muligheder for forlystelser. Nyd strandlivet, hop en tur i bølgerne eller nyd et måltid på det store udbud af restauranter eller cafeer. Besøg Alanyas vartegn den gamle fæstning, hvorfra du har en fantastisk udsigt. Lej en bil og kør den smukke tur til Sapadere, nyd naturen og tag på trekking på en af de mange stier i denne smukke kløft eller kør til Dim-grotten for at opleve en fascinerende drypstenshule.

Marmaris – Denne idylliske ferieby ved middelhavskysten, som også kaldes den tyrkiske riviera. Fest igennem på Bar Street, nyd havnebyens smukke placering imellem bjergene, bad fra stranden eller besøg den nærliggende smukkere strand i Icmeler. Lad dig forføre i den gamle bydel, far vild i de snoede gader og shop igennem i basaren.

Tag på udflugt og få et adrenalin kick når du prøver at rafte ned ad Dalman floden eller tager den mere afslappende bådtur til den nærliggende græske ø Rhodos. Lej en bil og tag på en noget længere tur til Tyrkiets største turistattraktion Pumukkale. Bad fra de hvide terrasser, imens du fascineres over dette smukke naturfænomen.

Bodrum – Byen som ligger ud til Det Ægæiske Hav har et livligt natteliv, kilometerlange hvide sandstrande. Oplev byens vartegn Skt. Peterborgen og shop i det gamle kvarter. Bodrum giver dig masser af muligheder for oplevelser.

Nyd friskfanget fisk på en af de utallige restauranter, tag børnene med til det enorme vandland Dedeman Aquapark i Ortakent. Lej en bil og bliv fascineret af ruinerne fra den gamle oldtidsby Efesus i Selcuk eller tag på en sejltur til den græske ø Kos som kan nås på under en time. 

Bedøm rejsemål
2,5
(6 bedømmelser)
Rejsemål i TyrkietAntalya
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK