Rejser til Koh Samui

Rejser til Koh Samui

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»Thailand»Koh Samui
Ferie på Koh Samui - en fantastisk øKoh Samui har alt, hvad man drømmer om. Her er lange hvide sandstrande, tropisk regnskov, et væld af seværdigheder samt et stort udvalg af hoteller og restauranter.

Koh Samui er lille nok til at være overskuelig, men stor nok til at byde på områder for alle rejsende. Hvadenten du rejser som par, alene eller med familien er der et sted, der passer til dig. Pak kufferten og tag afsted til øen, hvor du kan slappe af, dykke, kigge på templer, dyrke vandsport og meget mere.

RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 5.036,---
Charter (fly + hotel)Fra 7.067,-Fra 11.286,--
Priserne er oplyst som pris pr. person
Ferie på dejlige Koh SamuiDen thailandske ø Koh Samui er lidt af en poleret ferieperle, som hvert år tiltrækker tusindvis af glade feriegæster. Og dette er ikke uden grund. Koh Samui har utroligt meget at byde på, uanset om du er på rejse med din elskede eller din gode ven, hvis I er afsted som børnefamilie, eller hvis du rejser alene.

Koh Samui – En skøn feriedestination
Koh Samui er et betagende bekendtskab med sine mange blomster, sine høje palmer, sine hvide badestrande og sin smilende befolkning.

Igennem mange år har øen været et oplagt stedet at tage til, hvis man ønsker sig en afslappende ferie langt væk fra Danmark.

Koh Samui er på den måde vandt til at have besøg af mange mennesker hvert år, og øen er toptunet som feriedestination. Her er strandene og vejkanterne rene, der er en god balance mellem gæsternes forventninger og hotellernes formåen, og restauranter og barer laver mad, der bliver tilpasset enhvers smagsløg.

Selvom Koh Samui har været feriedestination i mange år, så har øen ikke mistet sin personlighed. Der er styr på tingene på Koh Samui, men det er ikke på bekostning af den lokale befolkning eller de gamle, thailandske traditioner.

Hvis du tager lidt væk fra alfarvej eller går ned i byernes sidegader, så vil du hurtigt komme til det oprindelige Koh Samui. Her leves livet på thai-manér, her kan du smage den oprindelige thailandske mad, og her kan du besøge buddhistiske templer og lokale markeder, som ikke står nævnt i din guidebog.  

Badeferie på Koh Samui
Langt de fleste gæster, der tager til Koh Samui, kommer hertil for at få en afslappende ferie ved havet. Strandene på Koh Samui er utroligt lækre. Strandsandet er lyst og rent, og havvandet er varmt og klart, så du let kan få øje på de mange farvestrålende fisk, der lever lige ud for kysten. Det er en dejlig oplevelse at leje eller købe et snorkelsæt og svømme rundt i havoverfladen sammen med stime efter stime af flotte fisk, som boltrer sig imellem korallerne.

At ligge på stranden under høje kokospalmer, der svajer blidt for havbrisen er absolut en  anbefalelsesværdig oplevelse på Koh Samui – også selvom du måske ikke har lyst til at ligger der hele dagen. Men det er let at opnå dejlig afslapning og ro, når du er på ferie på Koh Samui.

Koh Samuis mest berømte strand er Chaweng, og her er der altid liv og glade dage. Bølgerne er brusende, vandet er relativt dybt og varmt, og liggepladserne bliver hurtigt fyldt op her på stranden. Selvom du måske ikke er til det vildeste strandliv, eller bor på et hotel her, så bør du i det mindste tage på udflugt hertil, for Chaweng er virkelig en dejlig strand.

Hvis I rejser som børnefamilie, er på romantisk kæresteferie eller bare ønsker lidt roligere omgivelser, så er der mange hoteller på Koh Samui, der ligger ved små bugter eller mindre badestrande. Det er dejligt afslappende af bo her, og ofte finder du små, lokale restauranter langs strandkanten, hvor du kan spise skønne retter med friskfanget fisk eller skaldyr.

Der er bestemt noget for alle, der gerne vil opleve et skønt strandliv på deres rejse til Koh Samui.       

Oplevelser og seværdigheder på Koh Samui
Foruden de skønne strande, er der et hav af oplevelser og seværdigheder på Koh Samui.

Der er meget at se lige udenfor dit hotel på Koh Samui. Med et par sandaler eller sneakers på fødderne er det bare med at gå ud og opleve det spændende landskab. Du kan også leje scootere eller en jeep og komme rundt på øen på den måde. 

Rundt om på Koh Samui ligger der mange små landsbyer, hvor du bliver mødt af de storsmilende lokale beboere.

Tag ud og se øens smukke vandfald – ofte kan du bade i de små pools, der er skabt ved foden af vandets fald.

I det hele taget er der mange naturoplevelser i vente på Koh Samui. Små vige med spektakulære klipper. Palmelunde og storblomstrende orkidéer. Eksotiske fugle, gekkoer og sommerfugle. Farme med slanger og krokodiller. Rideture på elefanter er altid et stort hit for Koh Samuis feriegæster i alle aldre. Og naturligvis er der havet, hvor du kan se enestående solopgange og solnedgange. 

Besøg de lokale buddhistiske templer med de gyldne tage. Her kan du gå rundt og nyde den skønne fred, og ind imellem er der munke, som kommer hen og gerne vil hyggesnakke med de besøgende. Koh Samuis største attraktion ligger på en lille ø ud for Koh Samuis nordlige kyst. Wat Phra Yai hedder denne buddhistiske helligdom med den 15 meter høje, gyldne Buddha-statue, som knejser smukt med ryggen mod havet og himlen.

Tag på fisketur, tag et spil golf eller minigolf, kast dig over havkajak, eller tag dykkercertifikat – jo, der er nok at  foretage sig på en rejse til Koh Samui.

Bedøm rejsemål
5
(1 bedømmelse)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK