Rejser til Gran Canaria

Rejser til Gran Canaria

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»Spanien»Gran Canaria
Gran Canaria - Alle ferieøers moderKANARIEØEN: Ud for Afrikas vestkyst i Atlanterhavet ligger De Kanariske Øer som små stykker af Paradis i det store hav. Tusindvis af turister rejser til Gran Canaria hvert eneste år.

Gran Canaria er den største af de i alt syv kanariske øer, og den er øgruppens juvel.Ferie på Gran Canaria er ferie på et miniaturekontinent, for øen har nemlig en hel vifte af forskellige landskaber med hver deres mikroklima.

RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 731,-Fra 672,-Fra 1.054,-
Charter (fly + hotel)Fra 299,-Fra 299,-Fra 798,-
Priserne er oplyst som pris pr. person
Værd at opleve på Gran CanariaHovedbyen Las Palmas de Gran Canaria er en dynamisk by med kulturoplevelser, fest og farver. En ferie på Gran Canaria indeholder altid besøg ved strandene, der begunstiges af et mildt og varmt klima.

Gran Canarias natur
Kanarieøerne består af Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, El Hierro og Fuerteventura.

Men Gran Canaria er for mange den mest opsigtsvækkende, fordi øen har så mange facetter. Naturen har en mangfoldighed uden sidestykke, og man finder både ørken, slette og frodige landskaber. De mange mikroklimaer skyldes passatvindene og nærheden til Sahara i Afrika.

Gran Canaria er langtfra kun bløde sandstrande, her er også høje bjerge med vulkaner og dybe kløfter, faretruende klipper og skrænter. Derfor er Gran Canaria ligeså elsket af vandrere på jagt efter store naturoplevelser som af de tusindvis af solhungrende turister på jagt efter solen.

Andre kommer til Gran Canaria for at se de smukke huler, der vidner om en undergrund med rig geologisk aktivitet. Rejser til Gran Canaria giver perfekte muligheder for vandreture og aktiv ferie.

Skønne strande og lutter leg
De fleste turister har dog en topprioritet nemlig Gran Canarias skønne strande. Når man holder ferie på Gran Canaria, vil man selvfølgelig opleve badelivet.

Gran Canarias 60 kilometer lange kystlinje har strande for enhver smag. Rejser til Gran Canaria er derfor vidt forskellige. De fleste turister bor på den sydlige del af øen.

Maspalomas er en suveræn strand. Her er områder for alle typer af badende - med og uden tøj. Klitterne her er noget af det mest typiske for Gran Canaria.

På stranden Playa del Ingles kan der være en smule blæsende. Det er den varme vind fra Sahara, der kommer ind. Den samme vind er i øvrigt årsag til klitterne på Gran Canaria. Ferieresortet har masser af restauranter, butikker, barer og boder, hvor man kan leje sit udstyr til stranden. At stå på jetski er en meget populær aktivitet i området. Playa del Ingles er en af de allerbedste strande på øen.

Stranden Meloneras er en lille strand og er faktisk forbundet med Maspalomas. Promenaden er smuk, og der er mange rigtig gode restauranter her. Hotellerne her er af høj standard, og næsten alle er nye.

Amadores og Puerto Rico er også to gode valg, når det gælder om at finde den gode badeferie, og det samme gælder Mogan. Sidstnævnte er beliggende ved en malerisk fiskerlandsby, og det gør den til en anderledes oplevelse.

Anfi del Mar er en smuk, hvid sandstrand, men husk fodtøj, for her kan der være skaller, du kan skære dig på. For de aktive er stranden himmerige, for man kan leje jet ski og alt andet udstyr til strandlivet. Standen er også lokalbefolkningens valg.

Skal det være sort sand, så er Arguineguin stedet. Det sorte sand skyldes vulkansk aktivitet, og stranden er ikke særlig overrendt.

Surfere og windsurfere søger ofte mod Pozo Izquierdo, hvor der stort set altid blæser. Her finder du også en surfer-skole, hvor alle tricks kan læres.

Ved hovedbyen på Gran Canaria er der fire strande Las Canteras, El Confital, Alcaravaneras og La Laja. De fire strande gør en ferie i Las Palmas de Gran Canaria helt speciel, da man hele tiden har en ny strand at lege ved.

Shopping og byliv på Gran Canaria

Las Palmas er uden tvivl det bedste sted at shoppe-amok på Grand Canaria, og på nogle ting kan man gøre en god handel. Det skyldes, at De Kanariske Øer er frihandelsområde, selvom Spanien er medlem af EU og deltager i Eurozonen.

Told og moms er derfor lavere her på nogle vare som parfume, tobak, tøj, elektronik og smykker.

Lokalt kunsthåndværk kan også fås til billige penge. Man kan selvfølgelig benytte de almindelige butikker, men langt de fleste turister, der holder ferie på Gran Canaria tager også ud på markederne som en del af oplevelsen. God ferie.

Bedøm rejsemål
3
(1 bedømmelse)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK