Rejser til Frankrig

Rejser til Frankrig

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»Frankrig
Frankrig – den evige ferieperleFantastiske Frankrig inviterer dig på ferie ved sin dejlige riviera, ved lavendelmarker og landidyl i Provence – og til et skønt besøg i byernes by, Paris.

Frankrig har i mange år været et af danskernes foretrukne feriesteder, og det med god grund. Livet er dejligt, når du er på ferie i feriebyerne på den franske riviera. Provence byder på de hyggeligste landsbyer med lækre restauranter og smuk natur. Og Paris er altid en skøn og fascinerende oplevelse.

RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 459,-Fra 821,-Fra 1.157,-
Charter (fly + hotel)Fra 1.166,-Fra 1.733,--
Priserne er oplyst som pris pr. person
Frankrig – Verdens mest besøgte rejselandFrankrig er landet, hvor du kan opleve solrige strande i syd, de sneklædte alper i nord og se de mange kulturelle rigdomme. Smag maden fra et af verdens bedste køkkener, drik lækre vine eller oplev romantikken i en af verdens smukkeste hovedstad Paris.
Frankrig er en gavebod til ferierejsende og det er derfor det mest besøgte land i verden. Landet som har oplevelser for alle rejsetyper, kan også besøges året rundt.

Stå på ski i Alperne, tag en tur op i Eiffeltårnet i Paris eller snus lidt til det glamourøse liv i Cannes. Følg 2. verdenskrigs historie i Normandiet, oplev de lilla lavendelmarker i Provence eller besøg en vingård i Bordeaux.

Hvad med at køre til Frankrig eller når du er fremme lej en bil, føle friheden og oplev landet i dit eget tempo. Aflæg den smukke ø Korsika et besøg, det lille fyrstedømme Andorra eller nabolandet Spanien. 

Mad og drikke i Frankrig

Spis dig mæt i et af verdens store køkkener, hvis ikke det største og oplev en madkultur, som er helt central for franskmændene. Smag den kendte favorit sauce béarnaise, der er smørsauce med eddike og estragon, tyknet med æggeblommer. Moule marinière, hvidvinsdampede muslinger eller chokolademousse. Nyd en croissant og camembert sammen med kaffen til din morgenmad og Coq au vin, kylling stegt med grønsager og rødvin til middag.

Slå dig løs og prøv en af de mange vine der produceres i dette vin mekka. Landet hvor du har muligheden for at prøve vine i alle afskygninger, prisleje og kvalitet. Smag champagne, cognac eller Pernod med den markante anis smag og som overraskende bliver helt hvid, hvis du tilsætter vand.

 

Byer og områder i Frankrig

Paris - Denne smukke by, som er Frankrigs hovedstad tilbyder et væld af oplevelser. Få fantastisk udsigt over byen fra Eiffeltårnet, sejl en tur på Seinen eller se det verdensberømte maleri Mona Lisa på Louvre museet. Gå en tur på den imponerende Champs-Élysées, drik en kop kaffe på en af de utallige cafeer og fornem historiens vingesus ved synet af Triumfbuen. Børnene vil være vilde med et besøg til Disneyland Paris og du vil nyde skønheden ved Versailles slottet.

Nice – Nyd strandlivet, hop i bølgerne eller gå på opdagelse i den gamle by og nyd en kop kaffe på Cafeen Cours Saleya i byen, som også kaldes Rivieraens dronning. Lad kameraet gå på opdagelse på blomstermarked Saleya eller se smuk kunst på Matisse museet. Hvad med at tage båden fra Nice til Korsika eller Sardinien, eller bilen langs kysten til det lille fyrstedømmet Monaco.

De Franske alper – Nyd skønheden af bjergene, indånd den friske luft og få en aktiv ferie for hele familien. Om sommeren kan du tage på trekkingture, klatre i bjergene eller køre en tur på mountainbikes. Vinteren indbyder til at mærke suset ned af en piste på ski, lege i sneen med børnene og nyde det lækre franske landkøkken.

Normandiet – Følg historien fra 2. verdenskrig, bliv bevæget om mindet fra D-dagen ved den store krigskirkegård Cimetière St-Laurent. Oplev den enorme tidevandsforskel og besøg klippeøen Mont-Saint-Michel. Tag til den kendte badeby Deauville, nyd strandlivet, spil golf eller sejl en tur til England.

Provence – Oplev det smukke landskab som inspirerede maleren Paul Cezanne. Tag til Pavepaladset i byen Avignon og oplev de gotiske mesterværker, som er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Oplev vilde floder, rå klipper og besøg en grotte i Ardéche. Duft til de utallige bølgende lilla lavendelmarker eller smag på vinen i byen Chateauneuf du Pape.

Alcase – Se de smukke vinmarker, følg vinruten, besøg vingårdene og få en smagsprøve. Mærk middelalderen og besøg den imponerende borg Haut-Koeningsburg eller Mulhouse med sit bilmuseum Cité de l'Automobile med over 400 biler. Se Europa-Parlamentet og Domkirken i Strasbourg for derefter, at lade dig imponere af kanalerne, samt de smukke gamle huse i det romantiske område Petite France.

Den Franske Riviera – Området der praler af sine 2.500 solskins timer om året. Stedet med hyggelige landsbyer, fantastiske badebyer og masser af muligheder. Besøg Antibes og lad børnene opleve Europas største Marineland med masser af søløver og spækhuggere. Kør langs den smukke kyst, stop i filmfestival byen Cannes og gå en tur på verdens smukke strandpromenade Boulevard de La Croisette. Oplev de rige og smukkes ferieparadis i Saint Tropez, se de enorme luksus yacht eller sæt dig på en café for at spotte en kendt.

Korsika – Øen der tilbyder alt fra lange hvide sandstrande, smukke bjerge, masser af oplevelser og en gæstfri befolkning. Nyd livet på den børnevenlige strand Plage de la Rondinara, der ligger smukt i en bugt. Tag på opdagelse rundt på øen og prøv Europas flotteste togtur med Korsikas jernbane. Besøg de små landsbyer med hver deres særpræg eller tag på en smuk vandretur ad ruten GR20.

Bedøm rejsemål 0 (0 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK