Rejser til Sharm el Sheikh

Rejser til Sharm el Sheikh

 
Vælg op til 4 afrejselufthavne
Primær afrejselufthavn
Indtast din primære afrejselufthavn i feltet ovenfor, og vi finder de omkringliggende lufthavne.
Gem
Fra
Få priser fra flere afrejselufthavne i ét søgeresultat.
Klik på + for at vælge op til 4 afrejselufthavne.
Til
Afrejse
Hjemrejse
Rejsende
Voksne
   
Børn
   
Barnets alder 1
   
Barnets alder 2
   
Barnets alder 3
   
Barnets alder 4
   
Gem rejsende
Rejser»Egypten»Sharm el Sheikh
Tag på ferie i Sharm el SheikhÅret rundt kan du tage på solferie i Egyptens mest populære badeby Sharm el Sheikh, og byen er altid et besøg værd.
RejsetypeKøbenhavnBillundAalborg
Flybilletter t/rFra 2.134,-Fra 3.039,--
Charter (fly + hotel)Fra 996,-Fra 1.020,-Fra 2.499,-
Priserne er oplyst som pris pr. person
Værd at opleve i Sharm el SheikhSharm el Sheikh er blevet en yderst populær destination blandt os danskere og det er ikke forunderligt når temperaturen ligger på omkring 22 og 28 grader året rundt, hvorfor de fleste også vælger at tage derhen i vintermånederne.

De fleste af os tager til Sharm el Sheik for at komme væk fra det kedelige grå vejr hjemme i lille Danmark. Sharm el Sheikh ligger på Sinai-halvøen, lige ud til det Røde hav hvor man kan finde et af de smukkeste koralrev i verdenen. Byen er den seneste tid især blevet kendt for dykning og snorkling og hører da også til blandt verdens bedste dykningsdestinationer. Det er nu heller ikke forunderligt da der er omkring 245 forskellige koraller i det Røde hav og mere end 1300 forskellige fiskearter.  

Til dig der overvejer en dagsudflugt
Hvis du bliver træt af at ligge på stranden, så er mulighederne mange i Sharm el Sheikh. Her er udbuddet af dagsudflugter stort. I Sharm el Sheikh er der et hav af mindre lokale turistbureauer som alle tilbyder ture rundt omkring i områet, i Egypten men også i de nærtliggende lande såsom Israel og Jordan. Da der er så mange udbydere skal man forhøre sig hos de forskellige da der kan være stor prisforskel – her er det også nødvendigt at prutte om prisen da man sagtens kan forhandle sig til en tredjedel af den førstnævnte pris.

Endags tur til Cairo
Hvis man vil have noget ud sin dagsudflugt, så burde man bestemt tage til Cairo. Her kan man nemlig opleve et af verdens syv vidundere Keops-pyramiden og ikke mindst se Sphinxen. Cairo i sig selv er også en yderst fascinerende by som på mange måder skiller sig ud fra andre storbyer; den er varm, støvet og kaotisk. Det er muligt at tage turen både med bus og fly.   

Endags tur til Luxor
Luxor er også en yderst spændende by der gemmer på meget historie. Oplev den oldgamle by der er mere end 3.000år gammel. Her kan man bl.a. se templer fra dengang byen var hovedbyen i Det Gamle Egypten. Man besøger bl.a. Karnak-templet, Luxor-templet og Kongernes Dal. En tur til Luxor tager dig helt tilbage til Det Gamle Egypten.

Endags tur til Jerusalem
Der er også mulighed for at tage en en-dagstur til Jerusalem hvor man undervejs stopper forbi det Døde Hav og får lov til at skylle sig i verdens mest saltede hav. Turen fortsætter herefter til Jerusalem hvor man besøger den smukke hellige by. På denne tur vil man bl.a. se den gamle del af byen, Grædemuren, Oliven bjerget, Gravkirken og al Aqsa moskeen. Det er en yderst spændende tur, men man skal dog være opmærksom på at der godt kan være lidt ventetid ved grænseovergangen da sikkerhedsproceduren er noget stiks. Desuden skal man i den forbindelse sikre sig at man i sit pas ikke har et stempel der kan medføre problemer i forhold til afgang – tjek mere heromkring på udenrigsministeriets hjemmeside.

Endags tur til Jordan

Udover pyramiderne er der også mulighed for at besøge et andet verdens vidunder under sit besøg til Sharm el Sheikh, den gamle by Petra i Jordan som ligger for enden af en to km lang kløft. Petra hører til blandt Jordans mest besøgte turist-attraktioner og det er der god grund til; den gamle klippeby er fantastisk smuk. Her ser man bl.a. Siq Dalen, det romerske teater og ikke mindst det smukke Al-Khaznah templet.       

Et hav af mindre halvdagsudflugter
Udover de fantastiske dagsudflugter til Det Gamle Egypten og de nærliggende lande er der selvfølgelig også udflugter i området. Her kan man både komme ud og snorkle i det Røde Hav og hvis man er til lidt fart kan man også tage et besøg i Sinai Ørkenen og køre på de fire-hjulede quad-bikes.

Egypten har været præget af uroligheder. Tjek altid om det er muligt at rejse til landet. Tjek også om de forskellige udflugter fra dit rejsemål fører dig ud i områder, hvor Udenrigsministeriet fraråder rejser til.

Bedøm rejsemål 0 (0 bedømmelser)
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.
Travelmarket benytter cookies til statistik, genkendelse mm. Giv mig mere information OK