Rejseguide til Quebec City

Fakta

Top
Lokalt navn
Québec City
Indbyggere
700.000
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 06.00 i Québec City.

Bedste rejsetid

Top
Maj til oktober er de bedste måneder af bevæge sig udendørs i Québec City. Sæsonen topper i juli og august i byen, hvor også februar er en travl måned. Her løber Québecs vinterkarneval af stabelen og trækker en million besøgende til.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Februar måneds vinterkarneval i Québec trækker en million tilskuere til, som oplever det store show af parader, ispaladser, isfigurer, sportsturnering, kanoræs og gallafester. Fra september til maj er der masser af koncerter og skuespil. Om sommeren rykker teatrene deres scener udenfor.

Overnatning / Hotel

Top
Under vinterfestivalen i februar og i højsæsonen bør man bestille værelse i forvejen. I Québec City findes der cirka 8000 hotel- og motelværelser af meget forskellig standard. Men der er også mulighed for at bo billigt og anderledes. Bed & Breakfast etablissement, universitetsværelser, vandrerhjem og campingpladser byder sig til. Bestil hotel i Quebec City her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxi Québec og Coop Taxi kører i Québec City.

Alternativ transport

Québec City har et udmærket busnet. Prøv eventuelt at tage en tur med hestevogn eller flodbåd. Biler og cykler udlejes

Specielle forhold

Top
96 procent af de, i øvrigt meget åbne indbyggere, taler kun fransk, så hav et par gloser parat.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.