COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Pusan

- Vælg område -
- Vælg by -

Fakta

Top
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 19.00 i Pusan. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 20.00 i Pusan.

Bedste rejsetid

Top
Det mest optimale tidspunkt at besøge Pusan på er forår og efterår, her er vejret klart og solrigt. Vinteren er også god, hvis man kan lide skisport. Sommeren bliver ofte ret varm, og der er høj luftfugtighed.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Sidst i april eller i begyndelsen af maj fejres Buddha's fødselsdag. En af de vigtigste festivaler, der fejres over hele landet er the Harvest Moon Festival, der finder sted i september. Ligeledes i september kan man nyde koreansk kultur under the National Folk Arts Festival.

Overnatning / Hotel

Top
Der er gode overnatningsmuligheder i Pusan. Der er hoteller i forskellige prisklasser, ligesom der er vandrehjem og små kroer, hvor man kan overnatte. Yderligere er der en del campingpladser i området. Lokal transport Bestil hotel i Pusan her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører en del taxier i Pusan. De kan nemt hyres på gaden, men de kan også bestilles over telefon, hvilket dog koster ekstra.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.