Seværdigheder Punjab

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.610,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Seværdigheder Punjab

Lok Virsa museet (Islamabad)
Lok Virsa er landets bedste etnografiske museum. Det er i verdensklasse og bestemt et besøg værd, hvis du vil forstå folkene fra dette særprægede land bedre. Udover befolkningens historie og efterladenskaber, er der en afdeling med traditionelt håndarbejde i træ, stof og ler. Her er det muligt at se, hvordan de souvenirs, du køber, egentlig skal se ud.
Parkerne (Islamabad)
Nyd roen og folkelivet i en af Islamabads mange parker. Eksempelvis Shakarparian Park, hvor der er en afdeling med mange skulpturer og en fantastisk udsigt mod begge byer (Islamabad og Rawalpindi).
Shah Faisal Moskéen (Islamabad)
Asiens største moske med plads til 100.000 tilbedere. Den svulstige marmorbyggede moské kostede 50 millioner $USD, hvoraf de fleste penge kom fra Saudi Arabien. Det er ikke altid lige velset for turister, så vær diskret og undgå middagsbønnen, specielt om fredagen.
Byen Lahore (Lahore)
Pakistans vigtigste økonomiske og kulturelle by skræmmer turisten først. Forurening og sociale problemer giver et dårligt førstehåndsindtryk, men det tager ikke lang tid at værdsætte den prægtige arkitektur, de grønne parker og haver, moskéer og templer. Det er ikke svært at flygte fra det 21. århundrede.
Byen Bahawalpur (Punjab)
Bahawalpur er en af Punjabs mest behagelige overraskelser. Den afslappede by har den mest gæstfri befolkning i hele det sydlige Pakistan. Bliver du inviteret hjem til te, kaffe eller mad, så accepter og nyd denne glimrende måde at få et indblik i den pakistanske dagligdag.
Landsbyen Uch Sharif (Punjab)
Langt væk fra alting ligger denne lille landsby på en bjergtop med en fantastisk udsigt. Men det er byens historie og dens hellige betydning, turen hertil er værd. Byen er bygget i det 5. århundrede før Kristi af hinduer og senere med besøg fra Alexander den Store. Det er hovedsæde for den mystiske religiøse sekt Sufierne og et Sikhisk pilgrimssted. Så er religion sagen, er dette stedet.

Område og byseværdigheder

Område: 
By: 
• Gilgit
• Karachi
• Lahore
• Peshawar
• Islamabad
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.