Rejseguide til Punjab

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 3.444,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Punjab (eller panj ab).
Indbyggere
70.000.000 (1998).

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Det bedste tidspunkt er fra november til midten af april, hvor vejret er tilpas tempereret.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 16.00 i Punjab.

Kultur og underholdning

De fleste af byerne har flere biografer, hvor indiske og til tider internationale film vises. Derudover er det muligt at tage til en kricketkamp. Det er Pakistans nationalsport og en fantastisk oplevelse.

Overnatning / Hotel

Top
Der er glimrende overnatningsmuligheder i alle de større byer i regionen. Specielt Islamabad og Lahore har mange forskellige muligheder. Lige fra de billigste, snuskede steder til klinisk rene paladshoteller. Priserne i denne del af Pakistan er måske dyrere end i andre områder, men stadig meget billigere. Bestil hotel i Punjab her

Lokal transport

Top

Taxi

Der er taxier næsten alle steder. De er billige og pålidelige, men chaufførerne er ikke meget for at bruge taxameter, så aftal prisen først. De helt gule taxier er de bedste.

Alternativ transport

Der er tog, busser, minibusser, lastbiler og indenrigsfly til alle andre byer i Pakistan fra Punjab. Hvis der ikke lige er en bus til din destination, så er der helt sikkert til en anden større by, hvorfra du kan skifte.

Specielle forhold

Top
Selvom Punjab er en af de mere fredelige områder i Pakistan, er det ikke helt stabilt. Der har været uroligheder i Lahore og Multan.
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.