COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Provence

Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 692,- Fra 794,- Fra 1.224,-
Charter (fly+hotel) Fra 2.285,- Fra 2.180,- -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Provence
Indbyggere
4.426.263 (2000)

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Provence er dejlig på de fleste tider af året, men efteråret er specielt smukt, når den stærke sensommersol opvarmer jorden og får krydderurter til at dufte endnu kraftigere. I sommermånederne indvaderes denne berømte region af turister, der vil opleve Provence, så der kan der være rift om hoteller og barpladser.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 12.00 i Provence.

Kultur og underholdning

Der er en del festivaler i området, blandt andet en sigøjnerfestival i byen Saintes Maries de la Mer i slutningen af maj. I Avignon afholdes en teaterfestival fra midten af juli til midten af august, og Arles' smukke udendørs antikke teatre og scener er de perfekte steder at afholde de tilbagevendende foto- og filmfestivaler. Aix-en-Provence har en jazz-festival i sommerperioden, der tiltrækker mange gæster. Seværdigheder

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange hoteller i området, og de findes i alle prisklasser. Det er kun besværligt at finde hotelværelser under festivalerne, men der er det til gengæld også tilrådeligt at booke i meget god tid. Det smukke landskab og det behagelige klima gør, at der er campingpladser strøet over hele området, så naturelskere kan være i deres rette element. Vandrerhjem findes i alle de større byer. Bestil hotel i Provence her

Lokal transport

Top

Taxi

Der kører taxier i de fleste byer i området. Det nemmeste er at ringe efter en taxi.

Alternativ transport

Byerne forbindes af rutebusser, der kører med jævne intervaller. Jernbanestrækningen går primært langs vandet, men de fleste af de større byer har en togstation. Der er bybusser i de fleste større byer.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.