COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Port Louis

- Vælg by -
Rejsetype København Billund Aalborg
Flybilletter t/r Fra 4.936,- - -
Priserne er oplyst som pris pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Port Louis
Indbyggere
142.000 (1997)
Tidszone
Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 14.00 i Port Louis. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 15.00 i Port Louis.

Bedste rejsetid

Top
I perioden omkring jul er der mange turister i byen. Byen kan besøges hele året, men er meget festlig, når det kinesiske nytår fejres, med alt hvad der dertil hører af optog og fyrværkeri.

Litteratur

Top

Kultur og underholdning

Top
Der afholdes religiøse fester året rundt i Port Louis på grund af de mange religioner, der er repræsenteret i landet. Specielt det kinesiske nytår og Maha Shivaratri, der er den største hinduistiske festival uden for Indien, er spændene at overvære.

Overnatning / Hotel

Top
Der er mange gode hoteller i Port Louis til en billig pris. Hvis man vil bo på luksushotel, er der også rig mulighed for det i byen. Man finder ingen hostels i byen, men man kan sagtens finde et lille hotel, der prismæssigt kan konkurrere med hostels i andre lande. Bestil hotel i Port Louis her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er nemt at få en taxi i Port Louis. De kendes på deres hvide nummerplader. De fleste kører uden taxameter, så man skal huske at aftale prisen i forvejen.

Alternativ transport

Der er gode busforbindelser fra Port Louis til resten af øen. Fra Port Louis sejler færge til Rodrigues. På grund af den kaotiske trafiksituation i byen planlægger man at lave en sporvogn.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.