COVID-19 - Aktuel rejsevejledning

Rejseguide til Penang

Fakta

Top
Lokalt navn
Penang
Indbyggere
500.000

Rejseforberedelse

Top

Bedste rejsetid

Man kan besøge Penang året rundt, men vil man gerne opleve folkefesterne på øen, skal man enten rejse i slutningen af januar eller starten af februar.

Litteratur

Lokale forhold

Top

Tidszone

Når klokken er 12.00 i Danmark (sommertid), er den 18.00 på Penang. Når klokken er 12.00 i Danmark (vintertid), er den 19.00 på Penang.

Kultur og underholdning

På grund af de mange religioner, der er repræsenteret på Penang, er der noget at fejre året rundt. Derudover er der en del forskellige festivaler, der alle er spændene og farverige. I august afholdes Penangs kulturfestival, hvor man fejrer beboernes mangfoldighed. Festivalen varer en måned, og de mange befolkningsgrupper giver forestillinger, der er særegne for deres kultur. Langs strandene er der rig mulighed for at dyrke vandsport.

Overnatning / Hotel

Top
Penang adskiller sig ikke fra det øvrige Malaysia. Her finder man alt fra luksushoteller til spartanske hostels. De billige kinesiske hoteller finder man især i centrum af Georgetown. Vover man turen til toppen af Penang Hill, finder man også et hotel her, hvorfra udsigten over øen er fantastisk. Bestil hotel i Penang her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxierne på Penang kører ikke efter taxameter, men faste priser. Derfor skal man altid huske at aftale prisen først. Hvis man er flere, kan det være en god ide at hyre en chauffør til at køre til de kendteste seværdigheder på øen.

Alternativ transport

Trishaws finder man i Geogetown, og de er et godt alternativ til at gå rundt i byen. Færger til og fra øen afgår fra Georgetown. Man kan dog også køre over broen til Perai. Man kan også sejle til Sumatra i Indonesien fra Penang. Der er busser på øen og langtursbusser til fastlandet, der afgår fra Georgetown. Man kan leje motorcykler på øen.
Rejsetilbud
Find billige rejser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.dk søger mere end 1.000 websider for at finde den bedste og billigste rejse til dig.